Trenchcoat fra Gina Tricot

Har helt glemt å vise dere den super fine trenchcoaten jeg tok med meg hjem fra Gina Tricot for litt siden. Den er i en nydelig denim-blå farge og kommer til å bli perfekt til våren! De hadde den i flere farger også og det beste er jo at prisen er 299,-! Den er litt liten i størrelsen om noen skulle lure på det.

I dag har jeg fri, noe som var innmari etterlengtet og nødvendig. Jeg har sovet skikkelig ut og har allerede sittet noen timer med papirarbeid og vært på besøk hos besteforeldrene mine. Jeg er utrolig heldig sånn, har hele familien min i nabohusene :-) Nå skal jeg avsted en tur på posten og ordne litt. I dag er januar-esken til Glossybox dukket opp, gleder meg til å vise dere!

Ha en fin dag dere ♥ Her tittet solen frem i dag også, kjenner jeg er såå klar for vår, sol og sommer!