Dagens inspirasjonbilde til luksus vs budsjett er dette lekre anntrekket jeg fant på bloggen til Victoria Tornegren. Den dama kan kle seg! Dette bildet falt jeg helt for, elsker alt! Det som jeg også digger med den dama er at hun faktisk ikke har en Chanel Boy bag over skulderen. Chanel Boy er en ufattelig lekker veske men jeg kunne faktisk aldri brukt fra 17 000,- og oppover på en veske. Nelly har en som faktisk er skremmende lik, til en slikk og ingenting i forhold til prisen på Chanel.

Veske fra NLY Accessories her, Chanel Boy flap bag finner du blant annet på ebay her.

Nå for tiden er det store oppslag i sosiale medier og på nyhetene om at jenter helt ned i barneskole-alder har vesker med prislapper til over 10 000,- over skulderen som skoleveske. Hva mener dere om denne saken? Som sagt, jeg kunne aldri,aldri brukt så mye penger på en veske. Jeg vil mye heller bruke pengene på f.eks reiser. Men jeg skjønner faktisk presset unge jenter opplever i skolegården. Bare så synd at det er slik, for hallo, budsjettvarianten er jo minst like fin, spør du meg i alle fall.

Hva mener dere? Og hvilke variant ville dere ha valgt?