OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Søndag er den store spis-så-mye-du-vil dagen her i huset og i den anledning må jeg bare tipse dere om en oppskrift på verdens beste sjokolademouse. Det er litt juks for det er enkelt og greit Freia Sjokolademouse med melkesjokoladebiter som du bare pisker med melk. Selv om den ikke er hjemmelaget fra bunnen er den faktisk den beste, spør du meg. I tillegg er den innmari kjapp å smelle i sammen om du plutselig får besøk og vil servere noe godt. Eller om du bare vil kose deg selv :-) Blander du i litt kremfløte og hiver på noen jordbær på toppen blir det virkelig helt himmelsk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ellers må jeg bare beklage for lite og sene innlegg for tiden. Har hatt en del problemer med domenet i tillegg til at internett har klikket helt her. I 2 timer satt jeg i dag for å prøve å laste opp et bildet! Endte opp med å dra til mamma og der funket det heldigvis. Dette må ordnes opp i med en gang i morgen – har så utrolig mye jeg vil dele med dere!

Håper helgen deres har vært fin ♥