OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag vil jeg dele noen av mine last-finish favoritt produkter med dere. Disse produktene bruker jeg så og si daglig og kan redde både store og små hverdagskriser ♥

GHD Fix Final Hair Spray Verdens beste hårspray, uten tvil. Holder frisyren hele dagen uten at håret blit stivt og klissete. Hjelper mot å motvirke statisk hår og er resistent mot fuktighet.

Mac Pro Longwear Lip Pencil i fargen In Anticipation Super fresh farge! Lett å påføre, som virkelig er et must for meg. Sklir ikke av leppene og er perfekt for å forme og fylle inn leppene dine.

Mac Lip Stick i fargen Please Me Nydelig farge og en konsistens som smelter på leppene. Denne er så fin! Jeg er veldig plaget med at leppene mine blir så tørre av leppestifter, men denne er faktisk ganske god og gjør ikke at leppene mine sprekker opp.

Blotting Papers Er virkelig et must i håndvesken om du blir blank i ansiktet i løpet av dagen. Du tørker enkelt over områdene du er blank uten av sminken din går av. Helt genialt!

Sara Happ The Lip Slip Dette produktet sverger jeg til! Sara Happ har vært fast invenvar i toalettmappen min i over et år nå og jeg kan ikke se for meg at jeg noen sinne kommer til å bytte ut denne lekre saken. Dette er virkelig gull for leppene mine! Eneste produktet som virkelig gjør leppene silkemyke og holder de slik igjennom hele dagen. Og tro meg, jeg har prøvd så og si alt nå. Koster litt, men så verdt hver eneste krone! Utrolig drøy i bruk også, en krukke har du i flere måneder, og jeg bruker min i alle fall to ganger om dagen, morgen og kveld.

Batiste Dry Shampoo Floral & Flirthy Blush Jeg faller alltid tilbake på Batiste sin tørrshampo. Håret blir så godt som nyvasket etter en liten dusj med denne. Min absolutte favoritt er denne for tiden som lukter så herlig! I tillegg er de gode i pris og drøye i bruk.

L’Oreal Paris Fast Dry Top Coat er en hurtigtørkende top coat som gir en nydelig glansfull finish. Genial om du skal lakke neglene i en fart.

Clarins Fix Makeup En herlig facial mist som hjelper deg med å holde sminken på plass hele dagen. Den er utrolig deilig å spraye i ansiktet om du trenger en oppfriskning, spesielt om du sitter mye inne på f.eks kontoret. Den matter også ned huden og er rik på vitamin C.

Victoria’s Secret Pure Seduction Body Mist Altså, for en som meg som har parfyme-allergi er disse body mistene fra Victoria’s Secret gull verdt! Jeg hamstret herlig dufter da vi var i London, men denne er absolutt blitt en stor favoritt.

Husk at du får RabbleRabatt på alle disse nettbutikkene! Rabblerabatt til Eleven.no finner du her, til Nordicfeel.no finner du her, til Kicks.no her og til Coverbrands her ♥

skrevet i samarbeid med Rabble.no