PB285148

Topp og skjørt fra BikBok – sko fra Zara 

PB285152
PB285153
PB285169

Yes – orange is the new black! Jeg elsker orange og syntes det ble så fint med dette settet når solen gikk ned.
I går var det faktisk første gang jeg hadde på meg noe som helst av sminke på over en uke. Så deilig å være på ferie og kunne gå uten. Men i dag brukte jeg litt mineralsminke fra Nilens Jord. Føles så god ut på huden og gir et naturlig og fint resultat. Viser dere produktene jeg har brukt i en annen post.

PB285172

Her går egentlig dagene i stort sett det samme. Stranda, bade, spise og kose oss. Forresten dere, snart 1 desember! Hver dag fra første desember frem mot jul kommer jeg til å kjøre en julekalender her på bloggen. Jeg har så mange flotte samarbeidspartnere som vil sponse med så utrolig mange fine premier, gleder meg såå! Det håper jeg dere også gjør ♥

Klem