P1075505
P1075509
P1075510
P1075515

back to basic

Husk å bruke koden «christine15» for å få 15% rabatt hos danielwellington.no! Koden varer kun frem til 15 januar så vær rask. 

Hverdagen er tilbake og det føles nok godt for mange. Over ser dere forresten mine back to basic favoritter. En stor, løs skjorte, mom-jeans, sneakers og enkelt tilbehør. Selv er jeg veldig dårlig for tiden, sover stort sett hele dagen. Jeg var ute en liten tur i går for noen ærender og var innom den beste gjengen på H&M. Kjenner jeg savner både butikken og kollegaer noe enormt. Uansett er det godt å ha hverdagen tilbake også. Jeg elsker julen men liker hverdagen veldig godt også. I dag er det en helt spesiell dag, lille Anton har nemlig bursdag! Klumpen min blir hele 9 år! Begynner å bli gammel, lille tassen min. Håper jeg har han her i mange, mange år til. Han er nemlig den som passer på meg når jeg ligger syk her hjemme.

Hva er deres basic favoritter? ♥