P2260205

I februar og mars kjører ghd en super kampanje! Om du kjøper et valgfritt elektrisk produkt til en verdi over 1000,- får du et limited edition gift set! Settet inneholder must-have produktene «paddle brush» og en «heat protect spray» . Verdien på settet er 528,-.  Om du trenger en ny styler (jeg anbefaler platinum på det sterkeste) hårføner eller krølltang burde du slå til nå! Tilbudet varer ut mars. Klikk deg inn her for å se tilbudet. 

Siden det er helg og vinteferie for mange vil jeg dele ut en paddle brush og en heat protect spray til en av dere! ghd var så snille å sende meg ekstra produkter for å dele ut til en heldig vinner, hvor gøy er ikke det?
P2260208
P2260212

Alt du trenger å gjøre for å delta er 
1. Like facebooksiden min her 
2. Like facebooksiden til ghd her 
3. Legge igjen en kommentar med navn og mailadresse/mobilnummer slik at jeg kan kontakte vinneren. 

Lykke til og god helg ♥

produktene er sponset av ghd