Vi er allerede godt i gang med årets første vår måned! I år gleder jeg meg litt ekstra til våren er her for fult, vi har nemlig satt kirsebærtre i hagen vår! Og de blomstrer så vakkert om våren! Jeg gleder meg også til å pakke bort vinterkåpen og ullklærne og frem med skinnjakken, skjørt, kjoler og lekre sommer sko. I dagens innlegg tenkte jeg å vise dere noen av mine basic must-haves. Det siste året har jeg jobber med basisgarderoben min, den har nemlig hatt noen hull. I dag tenkte jeg å vise dere noen av mine must-haves til våren. Alle produktene under er fra Nelly.com som har desidert best utvalg på nett, syntes jeg. Jeg handler så klart alt via rabble.no for å få med meg de beste tilbudene!

basn

Sneakers fra Nike herveske hertrenchcoat her jeans herskjorte her skinnjakke her pumps herkjole hersorte bukser her t-skjorte her 

Sneakers 
Et par sneakers i både sort og hvitt er et must-have i alles garderobe. Jeg har aldri vært en converse jente, men sneakers elsker jeg! Nike er helt klar favoritten.

Skulderveske
Før likte jeg store vesker – nå vil jeg ha de små. Jeg elsker denne! Man ser jo at de er inspirert av Chloe når de designet denne, men den er jo så fin! Og absolutt budsjettvennlig. Denne blir din for bare 399,-! Den vil passe perfekt til utallige antrekk.

Hvit skjorte
En hvit skjorte må man ha i garderoben! Den er perfekt til både skinny-jeans, boyfriend-jeans eller skinnskjørt. Du kan bruke den alene eller under en genser om det fortsatt er litt kaldt. Om du ikke vet hva du skal ha på deg en dag vil en hvit skjorte og fine jeans redde krisen!

Den perfekte skinnjakken
Altså, trenger jeg å si noe her egentlig? Skinnjakken er et sikkert vårtegn! Kan styles på utallige måter og gjør fort et antrekk litt mere rocka. Finner du den perfekte skinnjakken har du en jakke sesong etter sesong.

Sorte jeans
Jeg er veldig glad i sorte jeans og bruker dem mye hele året! Passer til alt!

 Trenchcoat
En trenchcoat i beige eller sort er et klassisk plagg som du kan ha i garderoben i årevis! Perfekt når våren kommer og du vil ha noe over skuldrene. Et ytterplagg som fungerer like bra i hverdagen som når du skal pynte deg til finere festligheter.

Flare-jeans
Jeg er blitt så glad i flare-jeans! For en cool look kan du bruke buksen sammen med sneakers, eller sammen med pumps for en litt mere feminin look.

 Pumps
Klassiske, enkle pumps i sort, hvitt og beige er veldig lurt å ha i skapet. På jakten etter de perfekte må du tenke på at skoene må være gode på foten. Sko som er ubehagelige kan være så fine de bare vil, men de vil havne bakerst i sko-garderoben. Om du ikke er så dreven på å gå med høye hæler kan du fint holde deg til en liten eller middels høy hæl.

 Hverdagskjolen
Hverdagskjoler er noe av det mest behagelige jeg går i! Om du vil pynte deg litt ekstra en dag samtidig som du vil være comfy, er dette plagget for deg. Har du en enkel hverdagskjole, gjerne i en ensfarget farge, kan du style den både opp og ned. Super cool med sneakers og skinnjakke!

Den perfekte t-skjorten
En t-skjorte i deilig bomull er i alle fall et must i min garderobe.Etter min mening burde man ha en i sort, hvit og gjerne en stripete i både sort og hvitt. Den perfekte t-skjorten bruker du sammen med jeans og skinnjakke for en avslappet og kul look. eller sammen med et skjørt for en litt finere stil.

Her er i alle fall mine tips til hva du burde ha i garderoben din denne våren. Klassiske plagg som også kan brukes sesong etter sesong. Husk å klikke deg inn på Rabble.no hver gang du skal handle på nett for muligheten til å spare litt 

innlegget er skrevet i samarbeid med Rabble