P5080967 P5080971

favorites in my garden 

Jeg er så glad for at vi skaffet oss disse trærne i fjor. Vi har hele 3 stykker i hagen nå og her ser dere et av de. Disse rosa trærne må jo være det fineste tegnet på at våren og sommeren endelig er her!
Den siste uken har jeg vært innmari forkjølet og formen har vært så dårlig. I går trosset jeg sykdom og vi holdt på ute hele dagen ute. Så typisk at jeg må bli syk når sommeren endelig kommer til sørlandet. I følge værmeldingen er det varmt og fint noen dager til før temperaturen skal gå ned igjen til 17 Mai. Typisk. Uansett, jeg ville bare titte innom for å ønske dere en fin mandag! Håper helgen deres har vært fin og at dere har sluppet unna sykdom og kost dere i finværet  ♥ Jeg er i alle fall super klar for en ny uke! Jeg har så mye jeg vil dele med dere så denne uken må jeg bare bli bedre.