ghd1 ghd2

bilder lånt fra ghd sin blogg 

 

Okei, ghd kjører nå den kuleste konkurransen! Du kan nemlig vinne et reisegavekort på 15 000,-!  Det er super enkelt å delta, du fyller bare ut navn og email og melder deg på nyhetsbrevet til ghd. Konkurransen finner du HER.  ♥ Den avsluttes 24.06.16 kl 10.00. Hvem vil vel ikke vinne en så bra premie?!

Om du trenger et bra tips til destinasjon er Azorene verdt å sjekke ut. Den nye kolleksjonen til ghd er nemlig inspirert fra den vakreste øygruppen midt i Atlanterhavet. På bloggen til ghd scandinavia finner du nå 5 tips om ting du må oppleve på Azorene. Sjekk ut innlegget deres her.

1-PARADISE-TRIO_notitle-922x614

For å toppe det hele kan du også vinne en valgri Azores collection styler. Du kan velge mellom de tre stylerne på bildet. Delta i konkurransen her Vinneren trekkes 6 juni og avsløres på bloggen deres.

Lykke til ♥