P6181518 P6181519 P6181520

Jeg elsker virkelig de nye klokkene mine fra Daniel Wellington! Jeg kjenner allerede at Classic Durham kommer til å bli flittig brukt sammen med den nye skinnjakken min den kommende sesongen. Se så fine de er sammen! Det er ingen tvil om at Daniel Wellington er det perfekte tilbehøret. Klokkene passer virkelig til alle og det at du kan skifte reimen gjør jo at du kan fornye klokken din hver uke, om du vil. Personlig liker jeg det litt mere klassiske, derfor er Classic min favoritt! Jeg velger alltid mine klokker under «Mann» helt enkelt fordi jeg liker klokkene mine litt store. Som dere ser på det første bildet så syntes jeg den er helt perfekt i den størrelsen! Det som også kan være en bonus (eller en ulempe for meg ;-)) er at også kjæresten passer klokken perfekt og vi kan derfor bytte på dem. For eksempel kan du jo kjøpe hver deres klokke til deg og kjæresten og heller kjøpe felles reimer som dere kan bytte på?  Nederst i innlegget finner du en rabattkode som kan komme godt med :-)

P6181522

Dapper Durham er også en virkelig kul klokke! Jeg elsker den blå viseren som skiller seg skikkelig ut. Denne er litt mindre i størrelsen, 38mm mens Classic er i 40mm. Fortsatt en perfekt størrelse etter min smak.

Jeg har også Wristband Dapper Sheffield til min 38mm Dapper klokke. Den finner du her. 

P6181527

One of my favorite combinations this season: My Classic Durham from Daniel Wellington, my yellow biker jacket and a lace top 

Jeg er så heldig at jeg får lov til å dele en unik rabattkode med dere! Koden «CHRISTINE» gir dere hele 15% rabatt på hele danielwellington.no. Du får også gratis frakt ved kjøp av en klokke eller mere. Koden varer kun ut juni. En perfekt mulighet til å unne deg selv en sommergave, eller kanskje til noen du er glad i? Eller kanskje du ønsker deg en ny reim til klokken din? Jeg har så lyst på en av de stripete reimene, de er så fine til sommeren!

Happy shopping