P6181508 P6181510

Jeg har lett etter den perfekte choker i ukesvis uten hell. Til slutt fant jeg like greit ut at jeg bare kunne lage mine egne! Jeg gikk inn på Panduro hvor de hjalp med og jeg fikk kjøpt alt jeg trengte. Jeg betalte 114kr for alt, da hadde jeg saks, tang og lim hjemme. Jeg har i tillegg mere utstyr igjen slik at jeg kan lage flere om jeg vil. Altså, jeg har fått 3 (+) nye smykker for rett over hundrelappen! Ikke noe å si på det. Her kommer den super enkle oppskriften:

P6151475

Du trenger:
Silkebånd
Flat tang
Lim 
Saks
Lås 

P6151477

Slik gjør du:
Du måler helt enkelt opp hvor langt båndet ditt må være rundt halsen og klipper til. Fest smykkefestene med tangen på hver side. Du kan gjerne bruke litt lim inni før du klemmer til med tangen. Fest låsen og voilá! Du er ferdig. Når jeg lagde den hvite med blonder tok jeg først et hvitt bånd med lim og limte blondebåndet oppå. La det tørke litt og gjør akkurat det samme med festene. 

P6151486

Så enkelt! Og så fint. Jeg skal skaffe meg litt mere silkebånd i flere tykkelser og lage flere. Man kan jo også lage med diamanter eller annen pynt på også om man vil. Bare kreativiteten som setter grenser! Jeg syntes jo disse enkle variantene er veldig fine, da.

Nå står helgen nok en gang for tur og på sørlandet er det skikkelig trist vær i dag. Regn, grått og trist. Jeg filmet faktisk en video til dere i går, så jeg skal bruke helgen på å redigere den og få den ut. Men aller først skal jeg ut på dyne jakt! Jeg trenger sårt en ny sommerdyne og jeg er så kresen på slike ting. Håper jeg finner en perfekt en.

God helg