De siste ukene har formen min vært heelt elendig og jeg har for det meste vært totalt sengeliggende. Jeg reagerte på noen nye medisiner som slo meg helt ut og jeg har vært så kvalm at jeg verken har kunne snakke, spise eller drikke. Jeg har enten sovet eller bare kikket rett ut i lufta. Ikke en gang serie eller tv kunne jeg ha på. Så jeg har følt meg litt isolert og hatt litt dårlig samvittighet for at jeg ikke har klart å oppdatere dere her inne. Men slik er det bare. Jeg som hadde så masse planlagt for dere! Men det kommer. Jeg skal til og med diske opp med litt konkurranser for dere, det blir bra!

Rett før denne perioden filmet jeg rett og slett en video til dere. Jeg hadde så utolig mange nye produkter så tenkte å vise dere en slags haul/innkjøpsvideo. Jeg blir veldig glad om dere vil abonnere og like videoen på youtube, da hadde jeg blitt glad! Den er ganske lang da jeg har en hel haug med produkter, så finn deg noe godt å spise på i mens ;-)