Det er helt sykt at vi allerede går inn i høstmånedene og en ny sesong står for tur. Selv elsker jeg sommeren, men er også veldig glad i høsten. Jeg elsker lag på lag med deilig strikk, kakao og et ferskt magasin mellom fingrene og filmkvelder. Jeg elsker også høstmoten og i år er jeg også veldig gira på trendene på sminkefronten. I dag skal jeg ta dere igjennom sesongens viktigste trender.

ART SHOW

art

Denne sesongen kan du leke deg med alle mulige farger og mønster.

BLACK OUT

black out

Denne sesongen skal eyelineren din være «black and greasy». Om du ikke føler du mestrer å legge den perfekte liner, gjør det ingenting. Du kan lage en standard «wing» eller legge den litt mere tilfeldig og sote den ut. Her har du egentlig fritt spillerom.

GLITTER BOMB

glitter

Glitter er helt klart for voksne også! Nå kan du bruke så mye glitter du vil, enten om det er på lokket, i innerkroken eller hvorfor ikke under brynsbenet som highlight?

mothern ghotic

Det er jo ingen nyhet at mange skifter til en mørkere leppestift når høsten kommer, men om du vil følge trenden skal du ha en leppestift som er mere mot sort en rød. Du trenger absolutt ikke gå like mørk som på bildene over for å følge trenden, men mørkere enn den typiske burgunderfargen.

peach

Ferskenfargen forbinder vi med vår og sommer men i år er fargen altså like aktuell i høst.

STAINED RED

red

Denne sesongen kan du buke den røde leppestiften som vi så tidligere i vår, om du investerte i den perfekte fargen da. En rød leppestift slår aldri feil og er etter min mening like fin sesong etter sesong. Hold gjerne resten av makeupen enkel om du kjører røde lepper. Om du vil følge trenden skal leppestiften slenges litt tilfeldig på, gjerne påfør med leppene eller tørk bort litt med en serviett for en tilfeldig look.

GLOW ON 

glow

I følge harpersbazaar skal vi nå tone ned higlightingen og strobingen og kun gi ansiktet en naturlig glød. Du skal droppe de tre trinnene vi vanligvis er vant til med contouring, blush og highlighting og kun gi kinnene et naturlig sveip med blush og minimalt med highlight akkurat der lyset vanligvis treffer ansiktet. Det store spørsmåler er jo om denne trenden slår an? Alle vil jo bli sett fra månen i dag.

aw16

Nilens Jord Silky Touch Eye Shadow  – Elizabeth Arden Beautiful Color Moisturizing Lipstick  – Nilens Jord Eyeliner Soft Tip PenUrban Decay Vice Lipstick  – Becca x Jaclyn Hill Campagne Collection SplitsAnastasia Beverly Hills Modern Renaissance Eyeshadow Palette Inglot Body Pigment Powder –  Urban Decay Gwen Blush Palette 

Over ser dere noen av produktene som står på min ønskeliste for å oppnå høstens trender. I år bruker vi mye av det samme som i vår og kan derfor spare en del penger på det. Jeg har akkurat skaffet meg palettet fra Anastasia Beverly Hills og jeg gleder meg så til å prøve det! Ellers har jeg ønsket meg blush palettet fra Urban Decay i en evighet, så spørs om ikke det må klikkes hjem snart. Ellers må jeg også skaffe meg noen fine glitter, har dere noen gode anbefalinger?

Hva syntes dere om AW16 trendene? 

bilder og kilde lånt fra www.harpersbazaar.com