P7151696 P7151699

Let’s glow for the Gods

Flere enn meg som blir forelsket? Over ser dere noen av mine absolutte favoritter når det kommer til highlighter. Etter jeg tok disse bildene har samlingen vokst litt og jeg skulle gjerne hatt med både Anastasia Beverly Hills Glow Kit i Gleam og Sun Dipped også (har laget et eget innlegg på That Glow, Gleam og Sun Dipped her) Ellers føler jeg at jeg har en god samling av forskjellige typer, merker og prisklasser. Jeg har alt fra Makeup Mekka, NYX, Sleek, Nilens Jord, Becca, Anastasia Beverly Hills, Becca X Jaclyn Hill, Elizabeth Arden, The Balm, Gerard Cosmetics og Dior på bildene over.

Blir vanskelig å velge en favoritt av disse da alle er favoritter. De som ikke har bestått testen ligger igjen i skuffen og jeg kan med hånda på hjertet anbefale alle over. Om jeg skal velge topp 3 må det bli Glow Kit, Elizabeth Arden ( øverst i midten med tre farger) eller Nyx sitt Strobe of Genius palettet. Jeg ville også valgt Nilens Jord sin creamy touch highlighter som den perfekte til hverdags eller som en base for en pudder highlight.

Hvilken er deres favoritt highlighter?