pa302454

Jeg var så heldig at jeg fikk tilsendt noen produkter fra sminkemerket W7.
W7 er en forkortelse for Warpaint 7 og kommer fra London. De har som mål om å gi deg kvalitetsprodukter til en lav pris.
Jeg har selv aldri prøvd noe fra merket før, men hørt masse bra om det. Jeg fikk tilsendt et blush palette og et øyenskygge palette.

pa302458

Nydelige farger! Dette palettet vil jeg si er perfekt til hverdags da fargene ikke er for intense. Også utrolig fint om du tar kosten din og drar den over alle fargene sammen – da får du en lett, nydelig glød.

Blush With Me Color Cubes kan kjøpes hos Coverbrands her. På 20% rabatt nå til kun 87,- 

pa302461 pa302463

Et fint lite palett for deg som liker naturlige farger med shimmer. Jeg ble veldig positivt overasket over pigmentasjonen på denne! Gleder meg til å leke med den og lage forskjellige looks.

Eye Want It All Eye Shadow Collection kan kjøpes hos Coverbrands her. Nå til kun 87 ,- 

Akkurat nå kjører Coverbrands.no gode tilbud på W7 så nå kan du virkelig gjøre noen kupp. Perfekte julegaver! I tillegg må jeg si at jeg elsker pakningene! Så kule og stikker seg ut ifra alle andre paletter jeg eier. Jeg er veldig positivt overasket så langt, spesielt med tanke på prisen på produktene.

Har dere testet noen produkter fra W7? Hva syntes dere?