Når jeg handler på nett er jeg alltid ute etter de beste tilbudene og å spare mest mulig penger. Det vil vi vel alle? Jeg benytter meg alltid av rabattkoder før jeg nettshopper. Derfor ble jeg hoppende glad da jeg oppdaget at Rabble endelige har lansert en egen app til oss med iPhone. Den finnes kun for iPhoen for øyeblikket, men vil snart bli lansert til Android også. Via Appen får du de aller beste tilbudene, i tillegg til fantastiske kampanjer som kun vil være tilgjengelig via appen. Det vi være kampanjer med f.eks Nelly, NA-KD, Lensway, Bubbleroom, Bagerhead og mange flere.

For å laste ned appen kan du klikke her eller søke opp Rabble i App Store.

15007952_10154720147763000_705995148_o

Når du laster ned appen logger du enkelt inn via Facebook eller mail. Deretter er appen superenkel å bruke. Du kan enten søke etter en spesiell nettbutikk eller bla deg igjennom de ulike kategoriene. Det finnes også en egen oversikt over «nyheter» og en for de mest populære tilbudene på Rabble.no

Jeg handler utrolig mye på nett og sjekker alltid Rabble.no før jeg fullfører bestillinger. Om man sparer 15% her og 20% der blir det plutselig en del penger ut av det. I sikkert 90% av tilfellene sitter jeg på mobilen, og da er det supersmart med den nye appen! Sparer meg for mye tid, i tillegg til at det er mye enklere.  Om du også vil spare penger på nettshopping vil jeg absolutt anbefale dere å laste ned den nye appen. Dere med android må bare følge med, forhåpentligvis lanseres den for dere også veldig, veldig snart!

14959182_10154720147798000_862993740_o

Ellers må dere også skjekke ut hjemmesiden til Rabble.no om dere handler via PC. De har nemlig pusset opp hjemmesiden også, den er blitt så fresh! Der ligger også eksklusive rabattkoder og kampanjer, blant annet 15% rabatt på hele Nelly.com. Absolutt verdt å få med seg :-)

Det er også tid for å starte med julegavene. Perfekt å spare litt penger da! Så kanskje du kan kjøpe en liten gave til deg selv også? ;-)

innlegget er skrevet i samarbeid med Rabble.no