pa302445

Vi er i full gang med november og vinteren er kommet. På sørlandet har vi nå hatt en uke med flere minusgrader og det har blitt virkelig kaldt! Hver eneste vinter blir jeg ekstremt tørr på spesielt hender og leppene. Hendene er som regel værst og jeg kan gå i ukesvis og månedsvis med konstant svie og tørre hender. Jeg blir så tørr at hendene sprekker og da kommer man liksom bare inn i en ond sirkel hvor det aldri blir bra. Om jeg smører meg med andre fuktighetskremer som Biotherm (som jeg elsker å bruker over hele kroppen hver dag) brenner det noe så innmari og hendene mine blir helt flammete før jeg ikke klarer mere og må gå å vaske bort kremen i kaldt vann. Nå har jeg derimot endelig funnet to produkter som faktisk helper og har blitt min store redning og must haves.

pa302451

Elizabeth Arden I love Eight Hour Eight Hour Cream Skin Protectant 
Elizabeth Arden har sluppet en limited edition kolleksjon til ære for deres berømte Eight Hour serie. Den originale Eight Hour kremen er elsker verden over og et produkt veldig mange har et forhold til. Dette er et multiprodukt som kan brukes til alt! Kan brukes fra topp til tå på alt fra lepper, albuer, hender, knær og føtter.
Denne er limited edition og finnes kun i et begrenset opplag. koster 330,- og kan kjøpes blant annet på Kicks.no her.

Siden vi nærmer oss jul med stormskritt må jeg bare tipse dere om at du nå kan kjøpe Elizabeth Arden Eight Hour Cream Original Gift Set til kun 330,- hos Kicks.no hvor du får hele 3 produkter i den fantastiske Eight Hour serien. Dette må jo være den perfekte julegaven! Ikke minst får du veldig mye for pengene! Du finner den her. 

pa302448

Burt’s Bees Hand Salve
Burt’s Bees er et merke som har tatt meg med storm det siste året. Jeg virkelig elsker produktene deres! De bruker kun naturlige ingredienser som bivoks, sheasmør, kokos, næringsrike oljer fra oliven, druekjerne og aprikos og bipollen, bidronninggele og botaniske urter.

Deres Hand Salve er virkelig helt fantastisk! Det er en salve som trekker fort inn og gir enormt med fukt og pleie. Dette er min favoritt og den jeg sverger til hver eneste dag. Når jeg bruker denne opplever jeg null svie eller brennende følelse.
Kan kjøpes på Kicks.no her. 

Jeg føler også jeg har prøvd det aller meste på markedet når det kommer til lip balms ettersom jeg sliter med tørre lepper året rundt, og Burt’s Bees Hydrating Lip Balm er den beste. I tillegg har den en veldig fin pris på kun 65,- hos Vita.  Bare et lite tileggstips :-)

 Hva er deres favoritter for tørre og såre vinterhender?