pb302624

I dagens DIY vil jeg vise dere hvor enkelt dere kan lage deres helt egen snøkule. Dette er så enkelt – og ikke minst gøy.

Du trenger:
Et tomt, rent syletøyglass eller annen krukke med tett lokk
Kobberspray eller hobbylakk i valgfri farge
Valgfri figur

Glitter
Vannfast superlim
Vann

Slik gjør du:
Start en dag i forkant med å spraye lokket til glasset. Legg til tørk. Lim figurene dine fast i lokket og tørk dette + lokket til dagen etterpå. Deretter er det bare å fylle glasset med vann, nesten helt fult. Hell oppi glitteret og sett på lokket. Nå har du en nydelig snøkule! Jeg kjøpte julenissen og noen andre figurer på Nille, Glitteret kjøpte jeg på IKEA (i planteavdelingen) og juletrær på Europris. Jeg kjøpte også superlim som tåler vann og oppvaskmaskin på Nille. Kjempe enkelt, fint og billig! Ikke minst var det veldig gøy å lage. Bruk gjerne forskjellige størrelser og type glass, pynt med ulike figurer og pynt hele huset med disse søte snøkulene.

pb302635

Hva syntes dere? I morgen er det allerede 1.Desember, dere! Anbefaler dere virkelig å klikke innom rett over klokken 9 ♥ Jeg har nemlig en liten overraskelse til dere :-)