15319593_10154596637566368_1879667296_n

eliz

Det er 1. Desember!  Jeg er så innmari klar for måneden vi har fremfor oss. Desember er absolutt min favoritt og julen er den beste høytiden jeg vet om. Jeg er superglad for at jeg også i år har klart å dra i havn en helt fantastisk julekalender til dere! Vi kjører på med 24 luker fylt med godsaker – kun til dere.

I dagens luke er det en heldig vinner som stikker av med to fantastiske produkter fra Elizabeth Arden.

Elizabeth Arden I Love Eight Hour 
En pleiende sammensetning med petrolatum, beroligende beta-hydroksy og E-vitaminer. Dette allsidige alt-i-ett hemmelige våpenet kan brukes til å berolige, mykgjøre og fukte huden.

Elizabeth Arden Always Red Femme 50 ml
En energisk og sensuell blomsterduft.
ALWAYS RED FEMME er en herlig og levende blomsterduft som åpner med en forfriskende blanding av solbærknopper, pære og sitron. Etter hvert som komposisjonen folder seg ut, brister hjertet med saftig ferskenblomst, supplert med en fascinerende blanding av sjasmin, davana LMR og muguet. Duften avsluttes med vanilje, mose, sedertre og patsjuli, noter som fanger hennes varme og sensualitet og etterlater et uforglemmelig inntrykk.

Begge disse to produktene er fantastiske og to favoritter hos meg. Premiens verdi er på hele 825,-! For en start på desember det blir :-)

Dette må du gjøre for å delta: 
1. Like enten facebooksiden min her
eller følge meg på instagram @christinestole
2.
Legge igjen en kommentar med navn og mailadresse slik at jeg kan kontakte vinneren.

Lykke til Jeg trekker en vinner i morgen.

I Love Eight Hour kan kjøpes her og Always Red Femme kan kjøpes her. 

Produktene er sponset