pc022641-2

I dag vil jeg vise dere hvordan dere kan lage en supersøt varm sjokolade gavepakke. For de aller fleste hører kakao med i juletiden og er en gave som passer både store og små.

Du trenger:
Kakao
Mini marshmallows
Delbar julekule (jeg kjøpte både hos panduro og tgr) 
Krus (7,- hos IKEA)
Bånd
Candy Canes
Brune piperensere
Rød nese og øyne (kjøpt hos Panduro i pakker med flere)
Superlim

Slik gjør du:
Ta den delbare julekulen og fyll opp med kakao. Jeg kjøpte en stor boks med kakao og fylte julekulen med lik mengde som står anvist på pakken. Fyll opp med marshmallows. Knytt julekulen fast i kruset.
Surr to brune piperenser rundt to candy canes. Lim fast øyne og nese. Ferdig! Pakk gjerne inn alt sammen i cellofan og knytt en fin sløyfe. Nå er det bare for mottakeren av gaven å tilsette varmt vann og nyte! Kjempe søt gave og utrolig lett å lage!

pc022644

Hva syntes dere?