Dette innlegget skulle egentlig ha vært ute i går, men på grunn av en del ting jeg måtte ta meg av hadde jeg dessverre ikke tid til å sette med ned foran skjermen i går. Derfor kommer det i dag! I dag vil jeg vise dere hvordan dere kan lage denne supersøte pakken som inneholder 3 forskjellige typer skrubb til kroppen. Settet inneholder: Sugar Scrub Cubes, fotsalt og kroppsskrubb.

Oppskriften på Sugar Scrub Cubes har jeg lagt ut for et par uker siden, den finner du her. 

Kroppsskrubb
Dette trenger du:
Sukker
Kokosolje
Peppermynteolje 
Konditorfarge
Glasskrukke

Slik gjør du:
Smelt ca 2ss kokosolje i mikro i ca 20 sekunder eller til det er smeltet. Bland kokosoljen sammen med ca 220 gram sukker i en bakebolle og tilsett de andre ingrediensene, kun et par dråper hver av konditorfarge og oljen.  Rør godt om å ha over i glasset.

Fotsalt
Dette trenger du:
Epsom salt (kjøpes hos helsekosten)
Bakepulver
Havsalt
Konditorfarge
Pepperminteolje
Glasskrukke

Slik gjør du:
Ha i ca 220 gram epsom salt, 3 ss bakepulver , ca 110 gram havsalt i en bakebolle og bland sammen. Tilsett noen dråper konditorfarge og peppermynteolje og bland sammen med en gaffel. Hell blandingen over i glasset. 
Fotsaltet er perfekt og ha oppi fotbadet om kvelden for trøtte og slitne ben. 

Pakk gjerne krukkene inn i en cellofanpose, knytt en fin sløyfe på og legg i gavepose eller pakk inn i julepapir. Skriv også gjerne en lapp på hver krukke med navn, hvordan det brukes og ingredienser  Kjempe lett og lage, ikke minst gøy! 

Hva syntes dere?