Kvinnemagasinet FemelleVåre bloggereBlogge hos oss?Ukens konkurranseFå nyhetsskriv


Lørdag og en uke til selveste julaften! I dagens luke sponser beautyjungle.no en forundringspakke til neglene! Beautyjungle leverer alltid godsaker så jeg vet at dette blir en fin premie!

Dette må du gjøre for å delta: 
1. Like enten facebooksiden min her
eller følge meg på instagram @christinestole
2.
Legge igjen en kommentar når det er gjort. Legg igjen en kommentar her og fyll ut feltene for navn og mailadresse slik at jeg kan kontakte vinneren.

Litt om BEAUTYJUNGLE
BEAUTYJUNGLE er en norsk nettbutikk med sminke, sminketilbehør og hudpleie. Butikken er drevet av Klich Invest AS – et familiebedrift opprettet av tre søstre: Magdalena, Monika og Anna :)

Vi har som mål å tilby alle kundene våre et bredt utvalg av kvalitetsprodukter innen sminke, sminketilbehør og hudpleie i alle prisklasser. Vi velger alle våre leverandører og produkter svært nøye – og tar oss den tiden vi trenger. Vareutvalget vårt blir hele tiden bedre! Alle varer er fra godkjente leverandører, og vi holder oss unna parallellimport. Prisene inkluderer MVA og toll. Vi tilbyr kundene våre produkter av høy kvalitet, kort leveringstid og gratis frakt!

Vi er svart opptatt av å ha effektiv og raskt kundeservice og vi vil gjøre alt for at kundene våre er fornøyde. Vi setter derfor pris på våre medarbeidere som er hyggelige og elsker jobben sin. Vi har også gratsifrakt og retur for alle ordre i Norge.

Vi ønsker å kunne tilby de mest trygge og naturlige kosmetikkproduktene på markedet. De fleste av sminkeproduktene fra PIERRE RENE, MIYO og PAESEer derfor parabenfrie, allergenfrie og hypoallergene. Mange av våre produkter, blant annet vippelim fra LUXY LASH og TRUE GLUE, er helt naturlige. I tillegg er disse merkene dyrevennlige da ingen av merkene vi tilbyr tester hverken sine produkter eller ingredienser på dyr. Dette gjelder også kvalitetsøyenvipper fra LUXY LASH, TRUE GLUE og PERFECT EYELASHES. Vi er glade for å kunne tilby disse kvalitetsproduktene også i Norge.

Vi vil inspirere kundene våre ved å kunne tilby noe ingen andre har. Derfor finner du i sortimentet vårt produkter som masker fra FACE LACE og øyenvipper og midlertidige tatoveringer fra PAPERSELF. Disse er også parabenfrie, brukervennlige og fantastisk vakre. Perfekte til forskjellige anledninger, fester, festivaler, men også som inspirasjon for beauty- og fashionbloggere.

Kodene «NYE KUNDER» og «BEAUTYJUNGLE» gir begge 15% rabatt i nettbutikken beautyjungle.no

Jeg trekker en vinner i morgen. Lykke til 

13 kommentarer på “Julekalender – Luke nr. 17”

 1. Linda

  Jeg er med 😊

 2. Turid

  Jeg er med 👍

 3. Jeanette

  Ja takk 😊

 4. Ida G

  Jeg er med! :)

 5. Anette

  Jeg er med 😊

 6. Torunn Brandvold

  Jeg er med!

 7. Jeg prøver lykken :)
  Jeg føler og jeg liker på Insta og på Fb :)
  Gjort det lenge allerede :)
  Ønsker deg en kjempe fin adventshelg :)
  Å nå er det bare 7 dager ti jul hjelpe meg som tiden flyr.

  Stor adventshilsen kommer din vei

 8. Anja

  Jeg er med :-)

 9. Hanna Elisa

  Jeg deltar gjerne!

 10. Anne-Britt

  Jeg vil være med 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.