Dagens luke er sponset av fantastiske FOREO. I dag kan du vinne en heelt amazing gavepakke med alt du trenger for en ren, fresh hud. Alle produktene over finner du bak dagens luke.

FOREO kommer fra Sverige og ble lansert i 2013. De har oppnådd global fremgang med deres prisbelønte LUNA ™-hudpleieserien siden lansering. Siden da har de utviklet LUNA™-enhetene og i år har de oppgradert teknologien deres for å skape en mer kraftfull LUNA™ 2, LUNA™2 for men og LUNA™ mini 2. Før sommeren lanserte FOREO sin siste innovasjon, LUNA™ play. LUNA™ play er verdens minste sonic ansiktsrengjøringsbørste

Dagens luke inneholder: 

FOREO LUNA™ Play

LUNA™ play ansiktsbørstene, som passer alle hudtyper, består av LUNA™ mini 2s pulseringsteknologi sammen med FOREOs kjennetegnende silikonknopper; tykkere silikonknopper høyest opp for en mer kraftfull rengjøring av oljete hud og områder som er vanskelige å nå, og tynnere silikonknopper lengs ned som skånsomt rengjør sensitiv og normal hud samt større områder som kinnene.
” LUNA™ -ansiktsbørstenes fans får nyte den nye LUNA™ play som er lettere å ta med seg og som samtidig gir mange av de samme forbedrende rengjøringsfordelene som hos LUNA™ mini 2, inkludert:

1. T-Sonic™ -pulseringsteknologi som tar bort 99,5% av smuss og olje (basert på klinisk test) samt makeuprester. Døde hudceller løsner og dermed øker absorpsjonen av hudpleieprodukter samtidig som synligheten av porer minsker og huden ser glattere ut.
2. To soner med lange silikonknopper som kjennes myke i kontakt med huden og som når alle områder i ansiktet med sine fleksible børsteknopper.
3. En kraftfull motor som med 8 000 T-Sonic™-pulseringer per minutt renser bort urenheter med en lett brukervennlig pulseringshastighet.
4. Dens ultrahygieniske silikondesign er hurtigtørkende og ikke-porøs for å forhindre bakterietilvekst; enheten er 35 ganger mer hygienisk enn nylonbørster.
5. Lett å bruke og reisevennlig. LUNA™ play som består av den høyteknologiske kraften av LUNA™ -serien sammen med lettheten av et enkelt pulseringsnivå, har en veldig kompakt størrelse som ikke behøver å lade. De yngste brukerne kommer til å verdsette prisnivået og dens kapasitet tilpasset alle hudtyper mens personer med en mer moden hudtype som ikke er kjent med FOREO får sjansen til å oppleve en trådløs, testversjon av LUNA™-ansiktsbørsten med dens signaturteknologi.

LUNA™ play – slik gjør du:
• Ta bort all makeup, fukt ansiktet og påfør ditt vanlige rengjøringsprodukt. Fukt børtsehodet på LUNA™ play.
• Aktivere LUNA™ play gjennom å trykke på knappen en gang, og start rengjøringen med myke sirkulasjonsbevegelser.
• Vær ekstra forsiktig med området rundt øynene og bruk skånsomme beveglser innenfra og ut. Hele rengjøringen tar 1 minutt.
LUNA™ play er helt vanntett og holder opp til 100 anvendinger (omtrent 1-2 måneder når enheten brukes to ganger om dagen).
Ingen erstatningsbørstehoder behøves. Luna™ play finnes i sju livlige farger: Pearl Pink, Fuchsia, Mint, Purple, Sunflower
Yellow, Aquamarine og Midnight.

LUNA™ play finnes tilgjengelig på foreo.com, eleven.no, lyko.no, vita.no, VITA og H&M. Veiledende pris er 299 kr.

 FOREO LUNA™ mini 2

FOREO LUNA™ Mini 2 er en oppdatert versjon av LUNA™-ansiktsrengjøringsbørsten og en effektiv og kompakt rengjøringsbørste som er lett å ta med på reisen. LUNA™ Mini 2 med T-Sonic™ pulseringer er en forbedret ansiktsrengjøringsbørste med åtte justerbare moduser som garanterer en spesialtilpasset rengjøringsopplevelse. Alt som behøves er 1 minutt to ganger om dagen for ett friskt utseende og en hud som ser jevnere ut. Den ultrahygieniske silikonbørsten er 35 ganger mer hygienisk enn nylonbørster. Rengjøringsbørsten er helt vanntett og kan brukes opptil 300 ganger per ladning. Den oppdaterte ansiktsbørsten med 3 rengjøringssoner passer alle hudtyper.

6 nye grunner til å elske FOREO LUNA™ mini 2:
1. 50% større børstehode * muliggjør en mer effektiv rengjøring.
2. 26% lengre silikonknopper * gir mer fleksibilitet i kontakt med huden samtidigt som alle deler av ansiktet nås for en dyp
rengjøring av porene.
3. 2X mer kraftfull motor * og et forsterket T-Sonic™ rengjøringssystem innebærer at LUNA™ mini 2s 8000 T-Sonic ™
pulseringer per minutt renser bort flere urenheter fra porene.
4. 8 justerbare intensitets moduser for en personlig rengjøring basert på dine preferenser – senk ned intensiteten for en
mild og mer avslappende rengjøring eller øk intensiteten for en kraftfull og dyp rengjøring.
5. 36% tykkere silikonbørste * som kjennes glattere og mykere å holde i og som bidrar til en mer behaglig anvending
samtidig som lyden fra motoren er dempet for et mer avslappende hudpleieritual.
6. Enda mer reisevennlig, nå med låsbare kontroller for absolutt sikkerhet under reisen.
* Sammenlignet med LUNA™ mini.
LUNA™ mini 2 er helt vanntett med en full ladning som varar i 5 måneder når ansiktsbørsten brukes to ganger om dagen.
LUNA™ mini 2 er meget prisverdt da den ikke krever noen erstattningsbørtsehoder og da den også har 2-års produktgaranti og 10-års kvalitetsgaranti.

LUNA™ mini 2 finnes tilgjengelig på foreo.com, eleven.no, lyko.no, vita.no og VITA butikker fra og med begynnelsen
av september 2016 i fargene Aquamarine, Fuchsia, Midnight, Pearl Pink og Yellow.
Veiledende pris er 1295 kr.

FOREO Night Cleanser

FOREO Night Cleanser – en rengjøringsgél med silkemyk textur som ved bruk transformeres til en fløyelsmyk, melkelignende konsistens som gir en dyp og skånsom rengjøring. Denne rengjøringsgélen hjelper effektivt og skånsomt til med å fjerne urenheter, makeup og forurensninger for å etterlate huden myk og full av glød.

FOREO Night Cleanser er beriket med bl.a meteoritpulver som er et sjeldent og edelt pulver som har en skånsom exfolierende effekt samtidig som den gir energi og glød til huden. Den er også beriket med moringaextrakt og søtmandelolje som hjelper til med å rense, myke opp, glatte ut og gi næring til huden.

Verdi ca 330,- 

Alle tre produktene blir levert i en superfin gavepakke som den over – var det ikke fint? Tusen takk til FOREO som sponser en så fin gave!

Dette må du gjøre for å delta: 
1. Like enten facebooksiden min her
eller følge meg på instagram @christinestole
2. Følge @foreo_nordics på instagram
3.
Legge igjen en kommentar når det er gjort. Legg igjen en kommentar her og fyll ut feltene for navn og mailadresse slik at jeg kan kontakte vinneren.

Husk at dere i dag også må følge @foreo_nordics for å delta :-) Premiens verdi er på over hele 1900,-!

Jeg trekker en vinner i morgen kveld Lykke til!