Allerede 19. Desember og vi går nå inn i siste uka før jul! Dagens luke inneholder en fantastisk gavepakke fra DeoDoc. Gavepakken inneholder DeoDoc- deospray, servietter og intimvask.

DeoDocs Intim Deospray

DeoDocs intim deospray er utviklet av leger. Den etterlater en frisk følelse hele dagen og er egnet til daglig bruk. Liten pakke for å passe i vesken. Motvirker effektivt uønsket lukt/svette fra underlivet.
Lett og frisk duft av Grønn pære, bergamot og Jasmine. Mild Antiperspirant.
Gynekologisk og dermatologisk testet. Allergen og paraben fri. Utviklet i samråd med lege. pH nøytral og skånsom for underlivet.
Pris 229kr.

Deo Doc Intimservietter

Forfriskende servietter som renser og motvirker svette fra underlivet.
De pH-balanserte intimserviettene har en rengjørende effekt og etterlater en ren, myk og frisk følelse. De motvirker effektivt uønsket svette og lukt fra underlivet. Serviettene er allergenfrie, parabenfrie, skånsomme mot underlivet og har en mild og frisk duft. Gynekologisk og dermatologisk testet. Med parfyme. Tørk forsiktig de ytre delene av underlivet (det intimområdet som normalt er hårbekledd og der svettekjertlene er). Kan brukes på både barbert og hårbekledd intimområde. Passer for daglig bruk, uansett om det er morgen, ettermiddag, før trening eller ved menstruasjon. For normalt bruk holder det med én til to ganger daglig. Singelforpakket for bekvemt engangsbruk når man trenger en rask oppfriskning. Ti servietter i pakken.
Pris 129kr.

DeoDoc Intimvask

DeoDoc Intimvask er utviklet av gynekologer. Den er ekstra mild og bevarer den naturlige PH-balansen. Den inneholder melkesyre som sikrer at den ømfintlige huden ikke tørker ut eller irriteres. Sjenerende lukt tas bort samtidig som den naturlige bakteriefloraen opprettholdes. Såpen skummer godt og er lett å skylle bort. Kan brukes daglig. Har en frisk duft av grønn pære, bergamot og jasmine.
Pris 95kr.

Dette må du gjøre for å delta: 
1. Like enten facebooksiden min her
eller følge meg på instagram @christinestole
2.
Legge igjen en kommentar når det er gjort. Legg igjen en kommentar her og fyll ut feltene for navn og mailadresse slik at jeg kan kontakte vinneren.

Jeg trekker en vinner i morgen. Lykke til