Dagens luke er sponset av Formula 10.0.6 som er en av mine favoritter når det kommer til hudpleie. Produktene deres er så milde og gode! I dag kan dere vinne en fantastisk gavepakke med hele 3 produkter – rens, dagkrem og nattkrem.

Best Face Forward

Best Face Forward er en mild, skummende rensegele for daglig vask av ansiktet. Den vasker vekk talg og urenheter, beroliger og balanserer huden.
Best Face Forward inneholder de aktive ingrediensene pasjonsfrukt og grønn te. Pasjonsfrukt er rik på vitaminer, mineraler og antioxidanter. Den gir næring og reduserer blank hud. Grønn te har antibakterielle egenskaper og en lett eksfolierende effekt.
Bruk: Ta litt på fingrene og massér den lett over hele ansiktet. Skyll med varmt vann. Brukes morgen og kveld.
Brukes sammen med: Wipe Your Face Off, Picture Perfect Day, Face The Day

Picture Perfect Day

Picture Perfect Day er en lett fuktighetskrem med SPF 15  som føles avkjølende og lindrende på huden. Passer godt til sensitiv hud. Picture Perfect Day inneholder de aktive ingrediensene guava og vitamin C. Guava renser porene og gir ren hud, mens vitamin C fukter og mykgjør huden. Bruk: Brukes om morgenen. Påføres i sirkulære bevegelser på nyrenset hud. Brukes sammen med: Wipe Your Face Off, Best Face Forward, Absolute Dream Clean, One Smooth Operator

Night Perfector

Overnight Hydrating Cream er en lett, fuktgivende behandling med anti-bakterielle egenskaper for å bekjempe sliten, uren hud. Den lette nattkremen har en beroligende duft for å hjelpe deg å slappe av og fremme en god skjønnhetssøvn. Nattkremen inneholder solbær og lakris som gir næring og regulerer hudens oljeproduksjon, og tranebær som bidrar til å redusere urenheter og fjerner kviser.  Påføres hver kveld for en klarere, renere og mykere hud.

Dette må du gjøre for å delta: 
1. Like enten facebooksiden min her
eller følge meg på instagram @christinestole
2.
Legge igjen en kommentar når det er gjort. Legg igjen en kommentar her og fyll ut feltene for navn og mailadresse slik at jeg kan kontakte vinneren.

Jeg trekker en vinner i morgen. Lykke til 

Pris pr stk kr 99,-. Fås kjøpt her :
Butikker : VITA 
Nettbutikker : Vita.no, Kicks.no, Blush.no, Coverbrands.no, Lyko.no, Eleven.no