Bak dagens luke finner du 3 stk Konjaq Sponge. Disse kjenner jeg at jeg er litt misunnelig, på ettersom jeg også har hatt veldig lyst til å teste disse! Det er altså et naturlig renseprodukt til både ansikt og kropp.

Konjaq Sponge
Konjac sponge er et 100% naturlig renseprodukt til ansikt ogkropp.
Laget av 100% naturlig konjac fiber fra roten av Amorphophallus, konjac planten.
Et naturlig fuktighetsrikt plantefiber som av natur er alkalisk, og dermed balanserer hudens surhetsgrad, urenheter og oljer. Konjac roten er proppful av vitaminer og mineraler, deriblant vitamin A, C, D, E, B1, B2, B6, B12, samt mineralene Kalium, Magnesium, Jern og Zink for å nevne noen.
Finnes i ulike varianter med blant annet rød og grønn leire. Hver enkelt er nøye utviklet for forskjellige hudtyper.
Pris 179kr. kan kjøpes hos Kicks og Coverbrands.no.

Dette må du gjøre for å delta: 
1. Like enten facebooksiden min her
eller følge meg på instagram @christinestole
2.
Legge igjen en kommentar når det er gjort. Legg igjen en kommentar her og fyll ut feltene for navn og mailadresse slik at jeg kan kontakte vinneren.

Jeg trekker en vinner i morgen. Lykke til 

sponset premie