Kvinnemagasinet FemelleVåre bloggereBlogge hos oss?Ukens konkurranseFå nyhetsskriv


God jul til alle mine fantastiske følgere! Jeg håper dere hadde en helt fantastisk julaften! Jeg ble veldig, veldig dårlig på kvelden lillejulaften og lå rett ut på sofaen helt frem til vi fikk gjester i går kveld. Heldigvis var der kun på grunn av sykdommen, og ikke noe annet smittsomt slik at det til slutt endte med at vi fikk en kjempe fin kveld. Derfor kommer luke nummer 24 og den siste luken i julekalenderen i dag. Kanskje like greit ettersom de aller fleste var opptatt med sitt og kanskje lite (forhåpentligvis) på internett? Den siste luken i kalenderen er fin så jeg vil jo så klart at flest mulig skal få den med seg. Luken er sponset av FOREO og inneholder fantastiske produkter og alt du trenger for en fin, ren og fresh hud.

Dagens luke inneholder:

FOREO LUNA Mini 2 Aquamarine
LUNA™ Mini 2 er en praktisk, effektiv og kompakt rengjøringsbørste som er lett å ta med på reisen. Rengjøringsproduktet har pulseringer som gir en forbedret rengjøringsbørste for ansiktet med 8 justerbare funksjoner som garanterer en spesialtilpasset rengjøringsopplevelse! Alt du trenger er 1 minutt to ganger om dagen for et fresht utseende og en hud som føles jevnere.

LUNA™ mini 2 sin teknologi gir en skånsom, men effektiv rengjøring som tar bort døde hudceller og fremhever en jevnere, finere hudtone med masse glød! Ved regelmessig bruk hjelper den huden din å redusere og forebygge aldringstegn, for å gi huden din et mer ungdommelig utseende. Den tar enkelt bort urenheter, smuss, overflødig olje og makeuprester grundigere enn om du bare bruker hendene. Den hjelper også til med å øke blodsirkulasjonen i huden hvilket umiddelbart gjør huden din naturlig strålende! Verdi 1230,- 

FOREO LUNA™ play Aquamarine
Behandle og forvandle huden med FOREO LUNA™ play, en meget reisevennlig enhet for ansiktsrens, konstruert for å gi hudpleie av profesjonell standard med et oppkvikkende ett-minutts rituale. Ansiktsbørsten er perfekt for alle hudtyper, inspirerer sunnere hud og bidrar til å rydde og klargjøre for en mer strålende hud. Enheten i reisestørrelse er det perfekte innledende produkt for FOREO-nybegynnere og den minste i utvalget (samme størrelse som en bomullspute!). Den tilbyr opp til 100 bruk*.

Kombinerer T-Sonic™ pulsteknologi fra LUNA™ mini 2 med FOREOs egne berøringspunkter i ikke-porøs silikon som forsiktig, men effektivt renser og eksfolierer med enkel intensitet og dobbelt sone. De tykkere berøringspunktene øverst utfører en intens rens for å åpne porene og løfte bort smuss, olje og død hud mens mykere, tynnere punkter nederst forsiktig renser sensitiv eller normal hud og større områder som kinnene. Silikonbusten er fleksibel, enkel å bruke og ultrahygienisk og motstår bakterieoppbygging for å holde huden frisk og ren.

Enheten er enkel å betjene og superportabel og kombinerer high-tech effekten hos LUNA™-serien med enkelheten av en enkelt intensitet. Opplev enkel rensing uten å måtte lade. Huden ser klarere ut og mer raffinert og jevnere i tonen.

Enheten er 100% vanntett og kan trygt brukes i badekar eller dusj.

T-Sonic™ pulsteknologi (8000 T-Sonic™ pulser per minutt) vil fjerne 99,5 % av smuss og olje (basert på kliniske studier) pluss sminkerester.

Produktets egenskaper:
Ikke-oppladbart batteri: opptil 100 bruk.
En pulsintensitet.
Ultrahygienisk.
Helt vanntett.
Passer for alle hudtyper.
Reisevennlig format – samme størrelse som en bomullspute.

verdi 299,- 

FOREO Night Cleanser
FOREO Night Cleanser – en rengjøringsgél med silkemyk textur som ved bruk transformeres til en fløyelsmyk, melkelignende konsistens som gir en dyp og skånsom rengjøring. Denne rengjøringsgélen hjelper effektivt og skånsomt til med å fjerne urenheter, makeup og forurensninger for å etterlate huden myk og full av glød.

FOREO Night Cleanser er beriket med bl.a meteoritpulver som er et sjeldent og edelt pulver som har en skånsom exfolierende effekt samtidig som den gir energi og glød til huden. Den er også beriket med moringaextrakt og søtmandelolje som hjelper til med å rense, myke opp, glatte ut og gi næring til huden.

Verdi ca 330,- 

Dette må du gjøre for å delta: 
1. Like enten facebooksiden min her
eller følge meg på instagram @christinestole
2. Følge @foreo_nordics på instagram
3.
Legge igjen en kommentar når det er gjort. Legg igjen en kommentar her og fyll ut feltene for navn og mailadresse slik at jeg kan kontakte vinneren.

Husk at dere i dag også må følge @foreo_nordics for å delta :-) Premiens verdi er på over hele 1900,-!

Jeg trekker en vinner i morgen kveld Lykke til!

premien er sponset

28 kommentarer på “Julekalender – Luke nr. 24”

 1. Anja

  Jeg er med :-)

 2. Karoline

  Jeg er med😁😁

 3. Ina vestli

  Hei jeg er med .
  God jul.😃😃

 4. Jeanette

  Jeg er med😊 God jul!

 5. Ida Gunnarsrud

  Jeg er med! 😊

 6. Anette

  Jeg er med 😊😊

 7. Barbro Roksvåg

  Jeg er med 💫 God jul 😘

 8. Anniken Larsen

  Håper å vinne 😊

 9. God bedring👍. Er med😊

 10. Turid

  God jul! Er med !

 11. Linda

  God jul ! Er med 🎄

 12. Maja Eklund

  god jul :) jeg er med :D

 13. Helene

  Deltar gjerne, god romjul🎉

 14. Torunn Brandvold

  Følger, jeg er med :)

 15. Wow, for en rå premie :-) Det er gjort :-)

 16. Siv M Olsen

  Riktig god bedring til deg og forsatt god jul 😃

 17. Lisbet Karlsen

  Jeg prøver lykken, håper sykdom og ulykker snues i kveld

  Ønsker deg også god bedring, sykdom er «noe dritt» det vet jeg alt om

  Riktig fin Romjul og lykke til i 2017 <3

 18. Maria Chronaki

  Ja da prøver jeg også lykken! Fortsatt god jul, skjønne deg og dine💖

 19. Hanne Antonsen

  Ja tusen takk :-) <3 Hadde blitt forundrande glad :-)

 20. Elisabeth Kleppe

  Ja takk 😊🎅

 21. Wenche Torkelsen

  Jeg er med!! 🎉🎉

 22. Frode Losvik

  Følger og liker. Ønsker deg en fortsatt god jul. xxx

 23. Torunn Kraageland

  Hadde vært topp å vinne.
  Ha en fin jul videre 😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.