Visste du at i gjennomsnitt blir voksne forkjølet minst en gang i løpet av året? De fleste tilfeller skjer ved sesongskifte og årsskifte.

Det er ekstremt mange som er syke om dagene og jeg er en av de. Jeg har blant annet pådratt meg betennelse i halve munnen og kan nesten ikke snakke eller spise. På toppen av det hele har jeg også ørebetennelse og vondt i halsen. Min flaks! Jeg er derfor enormt glad for at jeg oppdaget disse dropsene akkurat nå!

Fribol Hoste/Hals Drops lindrer i forkant av, under og etter en forkjølelse og ved sår hals og hoste. Dropsene er sukkerfrie og kommerr i seks forskjellige smaksvarianter, inkludert Junior som er en mildere utgave til barn. I tillegg til å lindre gir også dropsene en frisk følelse i nesen dersom den tetter seg til.

Fribol Hoste/Hals inneholder blant annet timian som er kjent for sin betennelsesdempende virkning, lakris som også er en bestanddel i hostesaft og peppermynte/mentol.

For min del er jeg som regel alltid plaget mest med hoste om kvelden og natten. Derfor er det ekstra pluss at dropsene er sukkerfrie og kan tas etter tannpussen uten å skade tennene. Dropsene kan spises av persones med diabetes, glutenintoleranse, gravide og andre som ønsker et sunnere alternativ uten sukker.

Tips
Ta to drops av Fribol Sterk i en kopp med kokende vann. Rør godt om til dropsene er blandet ut. Et godt og sukkerfritt alternativ til hostesaft.

Fribol Hoste/Hals kan kjøpes på apotek-kjeder over hele landet og koster fra 55,-  ♥

sponset produkt