Sitter du timesvis foran pc’n eller f.eks innelukket på et kontor hele dagen? Da har jeg 5 produkter du burde ha på kontorpulten som vil gjøre hverdagen din litt bedre!

  1. Eight Hour Miracle Hydrating Mist er det nyeste tilskuddet til den berømte Eight Hour serien. Sprayen gir en umiddelbar forfriskende følelse og tilfører fuktighet, beroliger og forfrisker huden.
    Kan brukes i alle anledninger. Eight Hour Miracle Hydrating Mist er en multifunksjonell fuktighetspray som passer alle hudtyper, inkludert følsom hud. Kan brukes på en rekke måter. Spray i løpet av dagen når du føler huden er tørr og blass for å tilføre fuktighet og gir huden en kjølig energiboost. Kan kjøpes her. 
  2.  ELIZABETH ARDEN ADVANCED LIP-FIX CREAM denne er helt fantastisk for tørre og såre lepper. Reduserer tørrhetslinjer, beskytter og mykgjør samtidig som den gjør at leppestiften holder lenger. Kan kjøpes her. 
  3. Cleye Øyedråper lindrer raskt irritasjon og rødhet i øynene. Denne er perfekt om du er tørr, rød og trøtt i øynene om du har fått litt for lite søvn, sitter mye foran pc’n eller bare har hatt en lang dag på jobben. Denne brukes også av supermodeller rett før shoot eller catwalk for et åpent og intenst blikk! Kan kjøpes på apoteket.
  4. Fribol Supperfrie Drops er perfekt om du har lyst på noe godt i løpet av arbeidsdagen. Dropsene er sukkerfri og glutenfri og forårsaker ikke hull i tennene. Kan kjøpes på apoteket. 
  5. RITUALS THE RITUAL OF AYURVEDA HAND BALM er en deilig håndkrem for tørre og såre hender. Kan kjøpes her.