I dag vil jeg vise dere 3 looks som passer perfekt til 17. Mai i samarbeid med nettbutikken eleven.no. Jeg skal vise dere en look som passer perfekt til bunad/festdrakt, en look som passer fint til dagtid og deretter skal jeg vise dere hvordan dere enkelt kan gjøre denne looken om til en festsminke som passer bedre til kveldstid.

LOOK 1 DAYTIME

SLIK GJØR DU:
Jeg starter med å legge primeren fra Milani over hele ansiktet. Denne gir fantastisk nydelig glød og minimerer porene. Deretter går jeg inn med foundationen fra Milani som har god dekk ettersom den har både foundation og concealer i ett. Den legger seg så fint på huden, smelter inn samtidig som den gir medium til full dekk. Jeg bruker Clarins Instant Concealer for å lysne litt opp under øynene, på haka og litt i pannen. Jeg setter det hele med Stay Matte pudderet til Rimmel som holder den flytende sminken på plass, samtidig som den holder ansiktet matt hele dagen. Jeg fyller inn brynene mine med Milani Stay Put Brow Color, denne er helt super å jobbe med og gir et naturlig fint resultat. Jeg påfører litt bronzer fra Nyx under kinnbena og rundt hårfestet. Jeg går inn med litt blush fra Nyx Sweet Cheeks palettet (se under for hvilke farge). Jeg går også inn med litt highlighter fra Milani på toppen av kinnbeina og amorbuen. Personlig bruker jeg ikke så mye highlighter på dagtid, jeg kjører på litt ekstra på kveldstid. Men, om du vil kjøre på så gjør du så klart det! Er jo tross alt nasjonaldagen ;-) Til slutt legger jeg øyenskygge, på bildet under ser dere hvilke farge og rekkefølge jeg bruker. Avslutter det hele med Nyx Soft Matte Lip Cream i fargen Stockholm.

PRODUKTER:
MILANI COSMETICS MILANI PRIME PERFECTION PRIME LIGHT STROBING + PORE MINIMIZING –
MILANI COSMETICS MILANI CONCEAL & PERFECT LIQUID FOUNDATION i fargen light natural  –
CLARINS INSTANT CONCEALER i fargen 01
RIMMEL LONDON STAY MATTE LONG LASTING PRESSED POWDER i fargen 004 sandstorm
MILANI COSMETICS MILANI STAY PUT BROW COLOR i fargen soft brown
NYX PROFESSIONAL MAKEUP MATTE BRONZER i fargen light
MILANI COSMETICS MILANI STROBELIGHT INSTANT GLOW POWDER i fargen afterglow
NYX PROFESSIONAL MAKEUP AVANT POP! SHADOW PALETTE i fargen nouveau chic
ELIZABETH ARDEN GRAND ENTRANCE MASCARA i fargen stunning black
NYX
 PROFESSIONAL MAKEUP SOFT MATTE LIP CREAM i fargen Stockholm

LOOK 2 NIGHTTIME

SLIK GJØR DU:
For å forvandle daglooken om til en festsminke bruker jeg ikke så mange ekstra produkter. Jeg påfører heller litt mere av produktene jeg allerede har påført, samt bytter leppefarge og fresher opp huden med Milani Make It Dewy Setting Spray som gir en helt nydelig glød og fukt.

Jeg påfører mere bronzer i kinnene og rundt tinningen, påfører mere blush i kinnene i en sterkere rosa farge og påfører mere øyenskygge. Jeg legger en mørkere farge i globalen og langs vippekanten som eyeliner og soter litt av den samme mørke fargen under øynene for å ramme inn øynene litt mere, og for å gi en litt mere sotet og sexy øyesminke. Jeg påfører også litt ekstra highlighter på toppen av kinnbena, amorbuen, øyekroken, under brynet og på nesetuppen. Jeg skifter også leppefarge til en litt sterkere farge som popper litt mere.


PRODUKTER:
MILANI COSMETICS MILANI PRIME PERFECTION PRIME LIGHT STROBING + PORE MINIMIZING –
MILANI COSMETICS MILANI CONCEAL & PERFECT LIQUID FOUNDATION i fargen light natural  
CLARINS INSTANT CONCEALER i fargen 01
RIMMEL LONDON STAY MATTE LONG LASTING PRESSED POWDER i fargen 004 sandstorm
MILANI COSMETICS MILANI STAY PUT BROW COLOR i fargen soft brown
NYX PROFESSIONAL MAKEUP MATTE BRONZER i fargen light
MILANI COSMETICS MILANI STROBELIGHT INSTANT GLOW POWDER i fargen afterglow
NYX PROFESSIONAL MAKEUP AVANT POP! SHADOW PALETTE i fargen nouveau chic
ELIZABETH ARDEN GRAND ENTRANCE MASCARA i fargen stunning black
MILANI MAKE IT DEWY SETTING SPRAY
 MILANI COSMETICS MILANI AMORE MATTE LIP CRÈME i fargen Amore 

 LOOK 3 BUNAD

SLIK GJØR DU:
Sminke er så klart smak og behag og alle kan gjøre akkurat hva de vil! Personlig foretrekker jeg en naturlig sminke til bunaden. Jeg foretrekker å bruke så mye krem produkter som mulig for å få det naturlige resultatet jeg ønsker. Jeg primer og legger foundation før jeg går inn med en kremkontur. Jeg har brukt Maybelline Master Contour Stick for å fremheve kinnbena. Deretter har jeg gått inn med en flytende highlighter på toppen av kinnbena og amorbuen. Jeg har også brukt Isadora twist-up Blush & Go Stick i eplekinnene. Smil og legg blushen for et mest naturlig resultat. Du kan blende ut med beautyblender, fingrene eller en duo fiberkost, jeg foretrekker sistnevnte. Deretter fyller jeg inn bryna og legger øyensminken. Se bildet under for hvilke rekkefølge og farge jeg bruker.
Jeg setter T-sonen med litt Stay Matte pudder slik at jeg ikke blir blank i løpet av dagen. Setter det hele med Milani Make It Dewy Setting Spray for å sette det hele og for å gi glød og fukt.

PRODUKTER:
MILANI COSMETICS MILANI PRIME PERFECTION PRIME LIGHT STROBING + PORE MINIMIZING –
MILANI COSMETICS MILANI CONCEAL & PERFECT LIQUID FOUNDATION i fargen light natural  –
MAYBELLINE NEW YORK MASTER CONTOUR V-SHAPE DUO STICK MEDIUM
MAYBELLINE NEW YORK MASTER STROBING LIQUID i fargen light
ISADORA TWIST-UP BLUSH & GO i fargen 80 Spring in Paris
RIMMEL LONDON STAY MATTE LONG LASTING PRESSED POWDER i fargen 004 Sandstorm
MILANI COSMETICS MILANI STAY PUT BROW COLOR i fargen soft brown
 NYX PROFESSIONAL MAKEUP AVANT POP! SHADOW PALETTE i fargen nouveau chic
ELIZABETH ARDEN GRAND ENTRANCE MASCARA i fargen stunning black
MILANI MAKE IT DEWY SETTING SPRAY
NYX PROFESSIONAL MAKEUP BUTTER GLOSS i fargen Madeleine

Hvilke look går du for på 17.Mai? ♥

Inneholder sponsede produkter