Det er endelig tid for årets andre Happybox! Denne boksen var stappfull med godsaker og inneholder hele 8 fullsize produkter + en prøve på te fra Pukka. Eskens verdi er alltid på over 1500,- mens du kun betaler 498,- Bestiller du nå får du også 50% rabatt på din første eske Du får alltid minimun 5 fullverdige produkter.

Esken inneholder: 
Skintechnologies: White Tannbblekning
Skintechnologies: Crystal Neglefil (i glass, hvor kult?!)
Skintechnologies: Cuticle Oil
Palmolive: Camellia Oil & Almond Showercream
OPI: Infinite Shine, Shhits Top Secret
NVEY: Forte Hydrating Gommage Exfoliant
Estelle & Thild: Sweet Vanilla Blossom
Uslu Airlines: Oslo Fornebu Lipstick Main Line

Såpen fra Palmolive har jeg brukt en stund nå og trengte akkurat påfyll, så det passer perfekt! Den er god. I tillegg var det masse andre spennende produkter, spesielt gleder jeg meg til å teste tannblekningen. Neglefilen i glass var også utrolig kul! Neglebåndsoljen fra Skintechnologies passer også utrolig bra ettersom både negler og neglebånd her trenger pleie. Og dere, sjekk den søte fargen på leppestiften da! Nei, jeg er strålende fornøyd med denne esken 

Bestill din Happybox her ♥

sponset produkt