Wella Professionals lanserte nylig deres nye serie Fusion med shampo, balsam og maske. For der første dør jeg litt av designet! Har dere sett noe så fint?! Hvitt og rosé gull er jo noe av det fineste som finnes. Denne serien ser fantastisk ut på hylla i dusjen og gir en skikkelig luksuriøs følelse. Selv om jeg fort blir solgt av design er det jo absolutt innholdet i flasken som er det viktigste. Fusion har et intensivt reparasjonssystem for å gi deg den beste hårpleien, nemlig et unikt Silksteel Fushion Program inspirert av naturens sterkeste fiber – edderkoppsilke – formulert for å fange opp håret sitt mest luksuriøse potensiale.

Om ikke det er nok at designet er helt nydelig og innholdet gir deg fantastisk pleie til håret ditt, lukter også denne serien heeelt amazing! Jeg er superdårlig på å beskrive lukt, men den lukter litt som godteri.

Disse produktene er absolutt blitt nye favoritter, så disse anbefaler jeg virkelig! Du finner shampoen her, balsam her, maske her 

sponsede produkter