Det er søndag – min favoritt dag! Dagen har jeg brukt på å tuste i drivhuset og bake brød. Resten av kvelden skal tilbringes med ansiktsmaske og en god film på tv’n! Jeg har blitt veldig glad i Pure Clay maskene til L’Oreal Paris, som jeg også vet at mange andre har. Har du ikke testet dem vil jeg anbefale deg å gjøre det!

Det finnes 3 forskjellige typer:

PURE CLAY PURIFY MASK 
Renser huden og tette porer og har en mattende effekt.

PURE CLAY EXFO MASK
Gjør at huden virker klarere, porene og urenheter blir mindre synlige og gir en fin glød. 

PURE CLAY GLOW MASK
En leiremaske med kull som er en skikkelig detox for huden din.

Et virkelig must have når jeg legger ansiktsmaske er denne kosten fra H&M. Den er i silikon og gjør påføringen av masken til en drøm! Tidligere brukte jeg en vanlig foundationkost, men for det første mister du mye produkt, i tillegg til at den er vanskelig (og kjedelig) å vaske. Med denne er det unnagjort på no time! Jeg mener den koster en femtilapp.

Maskene kan kjøpes på blant annet Vita, Cubus, Coverbrands ♥