Guess who’s back! Jeg håper dere har hatt en fantastisk fin sommer. For min del må jeg ærlig innrømme at sommeren 2017 har skuffet meg litt. Været har ikke vært på topp og formen min har vært dårlig. Føler virkelig at hele denne sommeren bare har regnet og blåst bort. Selv om vi for all del har hatt noen fine dager innimellom, så jeg har absolutt kost meg også. Nå er jeg derimot klar for høsten og gleder meg allerede til jul, er det lov i det hele tatt? JA! I tillegg drar vi på ferie i septemer til Gran Canaria noe jeg gleder meg innmari mye til. Kroppen min skriker etter varme og sol, og forhåpentligvis blir formen min også bedre i et stabilt klima. Det pleier den i alle fall, så satser på at det blir bra. Den siste uken har jeg virkelig kjent at det har klødd i fingrene og lysten til å hive meg over tastaturet er endelig tilbake. I tillegg vet jeg at dere lesere også har hatt ferie, og jeg både håper og tror at de aller fleste er ute å nyter sommeren og bruker minst mulig tid på nettet. Nå håper jeg i alle fall at dere er klare for å titte innom bloggen igjen – jeg er i alle fall superklar for å blogge for dere!

Månedens Glossybox-tittel kunne virkelig ikke ha passet bedre! «Girls just wanna have sun». Jeg elsket desginet på denne esken! Innholder ser dere under her. 

Model Co Contour Stick – Rodial Suede Lips Big Apple – Beauty Made Easy Lip Balm – Monu Professional Skincare Smoothing After Sun Lotion – Maybeauty Pore Minimizing Mask 

Bestill din Glossybox her ♥

Produktene er sponset