Nedtellingen er i gang for fult! I slutten av September reiser vi tilbake på ferie til Gran Canaria. Formen min har vært så dårlig det siste året så jeg håper at dette kan gi meg en liten boost for å komme igjennom vinteren. Jeg er alltid så mye bedre der nede, og håper at det blir like bra denne gangen. Jeg har vært der utallige ganger helt siden jeg var liten og det føles nesten som hjem nummer to. Denne turen har vi derimot bestemt oss for å se eller oppleve en ting vi aldri har sett eller gjort før. Vi skal gjøre litt research før vi drar men tenkte kanskje noen av dere hadde noen tips? Vi har vært på alle de kjente plassene og besøkt de fleste fornøyelsesparkene, så vi ønsker gjerne tips om en liten gjemt perle, for eksempel. Jeg vet at det ligger noen fantastisk fine landsbyer oppi fjellene som hadde vært gøy å sjekke ut. Fyr gjerne løs med tips om dere har noen!