Hei og god lørdag! Nå er det lenge siden sist. Det siste året har formen min vært elendig og de siste ukene har ikke vært bra. Både formen min generelt, i tillegg til at jeg reagerte kraftig på en ny behandlig jeg får på sykehuset. For  rett over to uker siden dro jeg på ferie og kom hjem på torsdag igjen. Jeg har hatt to fantastiske uker i syden med strålende fint vær og full avslapning. Jeg har egentlig kun ligget på stranda, spist og sovet – noe kroppen min virkelig trengte. Jeg er alltid mye bedre i varmen og selv om det er litt forskjellige ting jeg sliter med der nede også, blir i alle fall vondtene i muskler og ledd bedre. Uansett, nå er jeg tilbake og jeg håper på en bedre høst og vinter enn i fjor. Jeg savner å blogge fast for dere og nå er målet mitt og få ut et innlegg om dagen, i alle fall. Jeg har mange innlegg på lur til dere så jeg gleder meg å komme skikkelig i gang!

Da jeg kom hjem lå det en fantastisk hyggelig pakke fra Daniel Wellington i postkassen. Jeg har fått den nye Classic Petite Ashfield. Den er nylig lansert og er blitt frontet av blant annet selveste Kendall Jenner. Den er lansert i både rosè gull og sølv. Jeg elsker gull og rosè gull, så falget mitt falt så klart på den. Jeg har også forelsket meg i cuffen som matcher perfekt. Den er så minimalistisk og fin og passer til alt!

Jeg er også svak for en fin innpakning og hoppet i taket da jeg så disse lekre boksene! De er sorte med skrift i gull, samt en nydelig detalj i gull nederst på boksen. fin!

Classic Petite Ashfield finner du her. Jeg har den som sagt i rosè gull.

Classic Cuff finner du her. Jeg har størrelse small og i rosè gull.

Nydelige detaljer på cuffen 

Jeg har selvsagt en rabattkode til dere som gir dere hele 15% rabatt på hele danielwellington.no . Koden er «CHRISTINE15″. De har også fri frakt over hele verden slik at du ikke betaler noe ekstra for levering. Koden varer frem til 31.10. 17

 

annonse