Jeg er veldig plaget med tørre lepper, spesielt om høsten og vinteren. Men da vi var på ferie glemte jeg å smøre leppene mine med solkrem den ene dagen og endte opp med brente lepper. Var veldig vondt og i dagene etter ble leppene så tørre og sprukne. Da kjøpte jeg Dior Lip Sugar Scrub som er en eksfolierende balsam som har smeltet sukker partikler som skrubber leppene forsiktig og gir deg myke lepper med naturlig glans. Denne skal ikke skylles av og er derfor perfekt på farta. Jeg mener, hvor mange ganger har du ikke sittet i bilen eller bussen og kjent et stort behov for å skrubbe leppene? Det skjer i alle fall meg hele tiden, som sliter veldig med tørre og sprukne lepper. Etter påføring vil formulaen smelte på leppene dine og forvandles til en nærende balsam. Denne lille saken inneholder faktisk alt du trenger for perfekte lepper på farta!

Jeg kjøpte min i tax free, men finnes også på blant annet kicks.no