Når jeg lå på solsengen med bassenget i solsteika for halvannen uke siden og scrollet meg nedover nyhetene på vita.no kom jeg over denne masken. Jeg har forelsket meg skikkelig i Pure Clay maskene til L’Oreal Paris og liker de alle kjempe godt. Da jeg oppdaget at de har lansert enda en maske var jeg helt nødt til å klikke den hjem. Så denne (blant masser av andre goodies) lå og ventet på meg da jeg kom hjem. Nå har jeg testet den –  og jeg digger den!

Dette er en anti-blemish mask, altså den skal hjelpe deg med å motvirke kviser og urenheter, redusere hudordmer og rense og trekke porene sammen, samt gi en vakker hud uten å tørke den ut. Jeg må også si at jeg virkelig elsker fargen på denne masken! fresh.

Jeg føler faktisk virkelig at de tegnene på kvisene jeg hadde til morgenen i dag har blitt betydelig mindre. Huden min føles også skikkelig ren, smooth og fin ut. Denne får stor tommel opp av meg! Masken kan kjøpes på vita.no her.  

Om du vil lese litt om de andre maskene kan du gjøre det i min tidligere post her. 

Har dere testet noen av Pure Clay maskene? Hva syntes dere?