Nilens Jord Priming And Setting Powder er en stor favoritt i sminkeveska mi. Dette er et transparant pudder som både primer og setter sminken din. Dette er et pudder som kan brukes på flere forskjellige måter, og i dag skal jeg vise deg syv måter å bruke produktet på. Perfekt å ha med på reise ettersom det kan brukes til så mye!

  1. Priming. Du kan bruke pudderet til å prime huden din før sminken legges. Altså dette pudderet skal legges etter at hudpleien din er på plass. Dette er det første skrittet i sminkeleggingen og er den perfekte basen før du legger resten av sminken og minimerer synlige porer.

2. Baking. Jeg elsker å bake med dette pudderet. Jeg er ganske tørr og sensitiv under øynene, så for meg et det viktig med et pudder som ikke tørker ut huden min. Dette pudderet føles silkemykt ut! Påfører en god mengde produkt under øynene, etter foundation og concealer, og lar det bake (sette) i et par minutter før jeg børster overflødig produkt bort.

3. Sette sminken. Når jeg er ferdig med å legge foundation og concealer setter jeg hele ansiktet med pudderet. Jeg bruker en stor, god kost og påfører lett over hele ansiktet. Dette gjør jeg for å sette smiken på plass slik at den holder hele dagen.

4. Under øyenskygge. Før jeg legger øyenskygge går jeg også inn med dette pudderet. Dette gjør jeg for at ikke øyelokkene mine skal bli så oljete, men også for at skyggen skal sitte bedre, finere og lenger.

5. Over øyenskygge. Av og til når jeg bruker krem skygger føler jeg at øyenskygger fort striper seg. Spesielt for meg som har oljete, tunge øyenlokk. Da pleier jeg å gå over litt med priming and setting pudder for å sette det på plass.

6. Under leppeprodukter. Jeg pleier også å prime leppene mine før jeg legger f.eks Chubby Lips fra Nilens Jord, lipglosser eller leppestifer.

7. Over leppestift. Om jeg har en leppestift som jeg f.eks liker fargen på men vil matte litt ned, er det perfekt å sette den med Priming And Setting pudderet. Leppestiften vil også holde lenger.

Dette produktet kan altså brukes til så mangt! Produktet kan du blant annet kjøpe her.
Her kan du finne forhandlere av Nilens Jord i ditt fylke 

sponset produkt