Sensai kom nylig ut med to nye foundations, blant annet flawless satin foundation. Denne inneholder masse lysreflekterende partikler og gjør at huden får en naturlig og fin glød. Foundationen har en kremaktig konsistens. Nesten hvor enn jeg leser blir dette nevnt for å være en foundation med full eller høy dekkevne.  Jeg opplever den nok ikke som en fulldekkende foundation, men en god medium. Jeg får absolutt best resultat om jeg bruker en kost og ikke en beauty blender.

Alt i alt er dette en kjempe fin foundation. Den ser naturlig ut, smelter fint inn i huden og gir en fin glød. For min del er det som sagt ikke en foundation med full dekk, men en medium. Det betyr ikke at den er dårlig, men kan være greit å være obs slik at man ikke blir lurt til å dro at denne har en super dekkevne. Ekstra pluss for at den inneholder SPF20!

Sensai Flawless Sation Foundation kan du kjøpe blant annet på vita.no og VITA EXCLUSIVE ♥