For meg er det både julaften, bursdag, nyttår og 17 Mai på en gang når Nilens Jord lanserer nyheter. I dag skal jeg endelig vise dere noen av nyhetene som ble lansert nå i høst.

Bronzing pudderene kommer i en rekke farger og finisher. De finnes i både matte varianter og med perlemor som gir litt mere shimmer. Ny i høst er fargen 523 Cupro.  Alltid så vanskelig å få frem fargene på bronzere skikkelig på bilde, men denne er virkelig fin!

Dere husker kanskje blushene fra Nilens Jord som kom i en mere firkantet pakning tidligere? De er mine absolutte favoritter og nesten de eneste jeg bruker. Nå har de også lansert en ny blush. Simply Blush heter serien. Dette er en mineralblush som gir glødende kinn med matt finish. Beriket med pudder fra hylanuronsyre med anti-age egenskaper, antioxidanter og pleiende mandelolje. Jeg har fargen 772 Vivid.

Jeg elsker jo creamy touch! Fra før av har vi bronzer, highlighter og en blush. Nå er de lansert countour, sammen med en ny blush-farge. Endelig!

Neglelakkene til Nilens Jord har de fineste fargene! De er så pigmenterte og er lette å påføre. Mine favoritter! Nå har de lansert fargen 674 Lady som er en nydelig, dyp rød. Denne blir favoritten til jul! Det er lansert fire nye nyanser.

Denne contour brushen fra Rose Gold serien er bare så fin! Jeg elsker designet og selve kosten ser skikkelig spennende ut. Den er designet for å følge ansiktets konturer slik at det blir enda enklere å påføre et konturprodukt, eller for å fremheve med en highlighter. Kosten har no. 128 og heter Rose Gold Contour Brush.

Nilens Jord har også lansert to nye allergi sertifiserte Brow Fix! Lansert i to nyanser, en matt brun og en transparent. Jeg har jo så klart glemt å ta bilde av selve kosten her, men den er innmari liten noe som gør den perfekt for å komme skikkelig til.

Det er også lansert to nye farger i Brow Auto Pen serien. Grey no. 217 og Blonde no. 213. Jeg har fargen Blonde her på bildet. Formen er som en trekant, noe som gir et veldig naturlig resultat. Du får også en børste i andre enden.

Produktene kan du kjøpe på nett eller hos en forhandler nær deg. Du kan søke opp her for å finne din nærmeste forhandler ♥ Her finner du en liste over forhandlere på nett. 

 

Noen som vil se en look med produktene? ♥

 

produktene er sponset