Kicks.no har relansert hele nettbutikken og deres egne produter i KICKS Beauty. Først og fremst har nettbutikken blitt så fin, men de nye produktene er virkelig fantastiske! I dag vil jeg vise dere Kicks Beauty Glow Kit. Om du swatcher dette palette i butikken må du ikke la deg lure! Jeg ble nemlig veldig skuffet da jeg brukte fingeren min for å swatche, men jeg måtte jo så klart gi det en fair sjangse med å påføre i ansiktet. Jeg brukte en kost og ble helt slått i bakken av hvor fint det er! Nydelige farger som ser fantastiske ut på huden. Du kan påføre litt produkt for en mere naturlig look, eller du kan påføre mere for å få en mere intens glød.

Du får en blanding med varme og kalde toner slik at du kan mikse og blande akkurat slik du vil. Jeg lover at det kommet en look med dette palette snart! Det som er så fint med dette palettet er at du får nettopp fire ulike farger i både varme og kalde toner til en fantastisk pris. Dette må jo være et super julegavetips til den sminkeglade?

Koster normalt 199,- men akkurat nå får du den på tilbud til kun 149,- her ♥

sponset produkt