Hei dere! Endelig er desember her. Når jeg spratt opp fra senga i morges løp jeg nærmest inn i stua for å endelig åpne julekalenderen fra Rituals. Denne er så fin! Jeg hadde kalender fra dem i fjor også og var storfornøyd. Jeg er helt sikker på at den er minst like bra i år! Første luke er åpnet og jeg er absolutt fornøyd! Hånkremene til Rituals er noen av mine favoritter og brukes hver dag, så påfyll var absolutt bra.

 

Se så fin den er da? Formet som et juletre i grønt, rødt og gull. Jeg får i alle fall skikkelig julestemning av å se på denne.

En liten spoiler! Jeg måtte vente med å publisere dette innlegget til i kveld slik at dere alle (forhåpentligvis) har åpnet deres :-)

I år blir det forresten dessverre ingen julekalender på bloggen min. Jeg vet det er mange som er skuffet over det – men helsa mi har ikke holdt til å planlegge alt. Det krever nemlig enormt mye! Det er veldig leit for meg også, det har jo egentlig nesten blitt en tradisjon her inne. Men jeg håper virkelig at formen min er bedre slik at det kan bli julekalender til neste år!

Ønsker dere en god helg ♥