Hei og godt nyttår, dere! Jeg håper dere har hatt en fantastisk fin jul og en bra start på det nye året. Jeg tok meg en uforventet ferie fra alt av blogg og sosiale medier etter sist innlegg. Det er ingen hemmelighet at 2017 ikke har vært det beste året for meg, med tanke på helsa. Mulig ikke alle her inne har fått det med seg, men jeg er kronisk syk og har vært det i snart 8,5 år. Førjulstiden blir litt ekstra tung når man er syk og skal stelle og ordne alt som hører med. Jeg har gjort alt så enkelt jeg kunne i år og har brukt tiden på å slappe av, lade batterier og kose meg så godt jeg kan. Jeg hadde en fantastisk fin feiring på julaften, men lå dessverre lenket til senga og sofaen resten av jula. Men jeg skal ikke klage, jeg har klart å få sett flere julefilmer og kost meg uansett. Nyttårsaften ble helt rolig her hjemme og i går våknet jeg med tidenes migrene. En av sykdommene mine er nemlig kronisk migrene. I dag føler jeg meg endelig bedre og er klar for et nytt år! Jeg håper og tror at dette året skal bli fint! Jeg har også savnet bloggen enormt mye, så jeg gleder meg til å være tilbake for fult!