Hei dere! Nå er det virkelig på tide med en ny tutorial. Denne gangen blir det en veldig enkel, men full look makeup. Dette er min go-to-look med noen av mine favorittprodukter!

Jeg bruker BUXOM Divine Goddess Luminizer i fargen venus. Den påfører jeg over hele ansiktet som en primer for å gi masse glød til ansiktet. Denne kan også brukes kun f.eks på toppen av kinnbena, over amorbuen og andre plasser du vil fremheve. Du kan bruke den både før og etter foundation, eller du kan blande den sammen med foundationen din for å få en fin, lett glød over hele ansiktet. Jeg påfører som sagt produktet over hele ansiktet før jeg går inn med foundation. Jeg går inn med Nilens Jord Second Skin Serum Foundation i fargen 548 classic.

Blant nyhetene hos Nilens Jord i høst fikk vi endelig Creamy Touch Contour! Denne er jeg blitt så glad i. Fargen er superfin og produktet er så enkelt å bruke. Jeg konturerer under kinnbena, langs hårlinjen i pannen og litt under kjeven. Jeg bruker Nilens Jord Rose Gold Contour Brush som virkelig er den perfekte kosten til contour! Litt vanskelig å se her kanskje, men den har en helt spesiell form som passer perfekt til ansiktets naturlige konturer.

Når du blender ut konturen er det et par ting som er viktig å tenke på. Når du f.eks blender ut konturen under kinnbena må du blende produktet oppover. Altså, du «drar» kosten eller blenderen oppover. Blender du nedover kan du miste effekten du vil oppnå med kontureringen. Når du blender ut konturen under kjeven må du blende nedover. Dette er kanskje litt vanskelig? Eller var det forståelig? Jeg skal prøve å lage et eget innlegg med mine beste tips til når det kommer til contour. Hva syntes dere om det?

Tid for concealer. Jeg legger Nilens Jord Liquid Concealer under øynene, i pannen, på haka og litt langs neseryggen. Blender ut med en beauty blender. Du kan også bruker en kost. Jeg bruker fargen coco 437.

For å fullføre basen setter jeg hele ansiktet med pudder. Her har jeg brukt Nilens Jord Mineral Foundation Compact i fargen 587 Fair. Denne bruker jeg alene de dagene jeg ikke vil ha så mange lag, men heller en helt naturlig sminke.

På brynene bruker jeg Nilens Jord Brow Auto Pen i fargen 213 Blonde. Fargen er kjempe fin og pennen er så lett å jobbe med. Jeg går først inn å børster bryna før jeg tegner inn der jeg mangler hår og vil fylle på. Deretter går jeg inn igjen og børster. Dette er viktig for at produktet skal blendes og du ikke får harde kanter. Jeg setter brynene med litt brow gel. Jeg bruker Nilens Jord Brow Fix i 211 transparant. Dette er også en av de seneste nyhetene til Nilens Jord og denne er jeg blitt så glad i! Kosten på denne er seriøst bitte liten. Det er perfekt for da kommer du enkelt til over alt uten å ødelegge noe.

Legger litt solpudder under kinnene for litt mere farge og glød. Jeg bruker Nilens Jord Bronzing Powder i fargen 523 Cupro. Denne er fin!

Jeg legger Nilens Jord Simply Blush i fargen 772 Vivid i kinnene. Når du legger blush smiler du og legger blushen på eplekinnene.

Deretter legger jeg litt øyenskygge. Jeg går først inn med BUXOM Single Eyeshadow i fargen Cashmere Craving. Denne legger jeg over hele lokket.

For å lage litt dybde går jeg inn med BUXOM Single Eyeshadow i fargen Mink Magnet. Denne er fantastisk fin! Jeg legger den i globalen og blender godt ut. Legger den også litt forsiktig midt på lokket.

Mascaraen er min all-time favoritt Lash Defenition Mascara fra Nilens Jord.

På leppene har jeg BUXOM Wildly Whipped Lightweight Soft Matte Lip Color i fargen Lover. Hvor fin er ikke den?! I love it!

Ferdig! Hva syntes dere? 

 

produktene er sponset