Om jeg skulle vært en parfyme ville jeg vært denne fra Rituals!

Altså – har dere sett noe så vakkert? Både innpakningen og selve flasken er noe av det fineste jeg har sett! Parfymen heter VICTOIRE D’AMBRE.

Selve flasken ser så eksklusiv ut, men innholdet topper hele kaken. Jeg tror jeg med hånda på hjerte kan si at jeg aldri har luktet en så god parfyme før! Det skal også sies at jeg normalt sett ikke er en jente som blir dratt bort i parfymeavdelinger, men denne flasken slo meg i bakken. Jeg skulle så gjerne ønske at jeg kunne sende duften gjennom skjermen til dere! Den består av Elemi, Rav, Moskus som virkelig forfører sansene.


Ikke bare dufter denne parfymen fantastisk, men den er jo også utrolig fin å stille frem på badehyllen. Parfymen kan bestilles på www.rituals.no her eller du kan kjøpe den i en rituals butikk. Her finner du en oversikt over butikker.

sponset produkt