Hei dere! Plutselig var det noen dager siden sist igjen. Siden sist jeg var her inne har jeg fylt år! På lørdag hadde jeg bursdag og fylte hele 23 år, noe som er helt sinnsykt å tenke på. Jeg tok noen bilder til dere av bursdagslooken min, men jeg har vært veldig frem og tilbake på om jeg skulle poste dette innlegget. Jeg ser nemlig nå i etterkant at noe har skjedd med innstillingene på kameraet og noen av bildene er litt uklare. Men, jeg tenker at jeg deler uansett! I tillegg må jeg nesten beklage litt for brynene mine, jeg har nemlig spart i noen uker nå uten å gjøre noe med dem. I går fikk jeg endelig både farget og vokset dem og det var så digg! Rart hvor mye freshere man føler seg med litt velstelte bryn. Huden min har også fått en skikkelig reaksjon i det siste. Det er nok en bivirkning av noen medisiner jeg går på og det er så vondt! Neste uke skal jeg heldigvis prøve meg på en behandling hos Hudpleieskolen i Kristiansand, så det blir spennende. Men det er jo i alle fall en perfekt anledning å vise dere hvordan jeg dekker urenhetene.

Jeg starter med å legge BUXOM Divine Godesss Luminizer i fargen Venus. Den gir seriøst den fineste gløden! Den gir også en fin gyllen farge til ansiktet.

For å dekke rødheter og kviser legger jeg en grønn concealer. Grønn nøytraliserer rødt og er derfor et viktig verktøy om du vil dempe rødheten. Jeg bruker Maybelline New York Master Camo kit og legger på alle rødheter jeg vil dempe. Deretter blender jeg forsiktig inn med en beauty blender.

Deretter legger jeg foundation. Her har jeg brukt Bourjois Paris Healthy mix serum foundation. Om jeg trenger mere dekk går jeg over med en concealer i en farge som matcher huden min. Jeg liker godt Maybelline New York Instant Anti-Age The Eraser Eye Perfect & Cover Concealer. Den syntes jeg har en god dekkevne!

For å lysne under øyne, på haka og i panna. Jeg bruker Clarins Paris Instant Concealer i fargen 01. Blender ut med en beauty blender.

For å legge litt kontur bruker jeg favoritten min Nilens Jord Creamy Touch Contour. Denne er så enkel å bruke! Både når det kommer til påføring og blending. Fargen er også superfin.

Setter hele ansiktet med litt pudder. I dag bruker jeg Rimmel sitt Stay Matte pudder. Dette er et veldig fint pudder som holder huden matt. Dette er også et veldig rimelig pudder, stor tommel opp for det! Vita har tatt inn Rimmel om noen skulle lure på hvor man får tak i det. Så legger jeg litt bronzer. Legger det some et 3 tall i ansiktet, men legger mest under kinnbena.

SMILER og legger litt blush på eplekinnen. Bruker fargen Strawberry Milkshake fra Powder Blush Palette fra Kicks

Jeg legger litt highlighter på toppen av kinnbena. Du kan også legge på amorbuen, under øyenbryna og andre plasser du vil fremheve, om du ønsker det. Jeg bruker fargen Curious fra Powder Glow Kittet til Kicks.

Fyller inn bryna med Nilens Jord Brow Auto Pen i fargen 213 Blonde før jeg setter de med Nilens Jord Brow Fix i fargen transparant. 

For å rense under bryna bruker jeg Nilens Jord Chubby Concealer i fargen 447. Denne er så genial til å bruke til akkurat dette! Den kommer så fint til. Den er også veldig lett å blende ut, enten med en beauty blender eller kost.

Tid for litt øyenskygge! Jeg bruker Nilens Jord Eye Shadow Palette i fargen 639 flora. Disse palettene er fine! Jeg bruker først farge nummer 2 fra høyre over hele lokket. Deretter går jeg inn med farge nummer 2 fra venstre i globalen. Påfører deretter favorittmaskaraen Lash Definition fra Nilens Jord.  Avslutter det hele Kicks Liquid Lipstick Matte & Long Wear i fargen 01 Lady Like. Den er så innsykt fin! Den er så pigmentert og legger seg superfint på leppene. Tommel opp for den fine prisen!

Ferdig! Veldig enkelt, men fint syntes jeg. Hva syntes dere? Under ser dere bilde av alle produktene som er brukt.

 inneholder sponsede produkter