Morsdagen er rett rundt hjørnet! Min mamma er den beste i hele verden og  fortjener absolutt en liten oppmerksomhet på morsdagen! Min gave til mamma blir et gavesett fra RITUALS slik at hun kan pleie seg selv. RITUALS har de lekreste gavesettene. De kommer i flere varianter og finnes både på nett og i butikk. Selve esken er superfin og luksuriøs. Når du har kjøpt gaven kan du ta bort lappen som viser hva esken inneholder. Da har du en fin gave og kan skrive hvem gaven er til på den runde lappem.

THE RITUAL OF HAMMAM 
Denne esken inneholder: shower foam – black soap – body mud – body cream
Esken finner du her til 215,-

THE RITUAL OF SAKURA
Inneholder: Shower foam – shower oil – body scrub – body cream
Esken kan du kjøpe her for 215,- 

Jeg er selv enormt glad i RITUALS og det ser du godt i dusjen min. Samboeren min er veldig nøye på lukter på såpene, men jeg har fortsatt enda tilgode å høre at han ikke liker et produkt fra RITUALS. Det jeg liker så godt med disse gaveeskene er at de gir en følelse av luksus uten å måtte koste skjorta. I tillegg er selve gaveesken utrolig flott å kan brukes igjen. Enten til å oppbevare bilder og brev, sminke eller smykker, eller som interiør.

 

Her kan du vinne en oversikt over alle gavesettene  ♥
Forresten! Dere som bor her på Sørlandet har vel fått med dere at RITUALS har åpnet butikk på sørlandssenteret? Den er så fin!

sponset produkt