En ting mange (inludert meg selv) ofte er skikkelig dårlige på er å bruke en varmebeskyttende spray. Vi føner, retter, krøller og påfører mye sterk varme  på håret. Björn Axén Heat Styling Protection er beriket med keratin, sjøalger og aminosyrer. Inneholder også B5 som beskytter håret og gir glans. Den inneholder også UV-beskyttelse. Hvor bra er ikke det?! Denne beskytter helt opp til 220 grader noe som er fantastisk! I tillegg lukter den utrolig godt.

Dear hair. You don’t have to fear the heat if you’re carefully prepared. This shine-enhancing,lightweight spray is your trustworthy friend when high-heated styling tool come along to blow you away, make you flat out straight or beautifully curved. 

Björn Axén har forresten lansert nytt design på alle produktene deres. De er blitt så fine! Det står også små, søte meldinger på hver flaske om produktet. Jeg elsker virkelig fargen på akkuratt denne flasken, kjenner jeg gleder meg litt ekstra til vår og sommer hver gang jeg bruker den.

Björn Axén kan kjøpes blant annet på Vita og Kicks  ♥

sponset produkt